Hur väljer jag det bästa Cashier Training?

Kassör utbildning erbjuds inte genom någon formell eftergymnasial program, men vanligtvis tillhandahålls av arbetsgivaren. Det bästa kassa Utbildningen fokuserar på de tre primära aspekterna av detta jobb: kundtjänst, inmatning och göra förändringar. Kundtillfredsställelse manskap i detaljhandeln i hög grad påverkas av de erfarenheter som vid tidpunkten för försäljning eller kassa. Effektiv, är effektiv service en viktig del av detta arbete.

Det finns ingen formell kassör utbildning eller utbildning. Kurser vanligtvis tillhandahålls av arbetsgivaren. När utrustningen har ändrats, utbildning i att använda, felsöka och öppna och stänga förfaranden undervisas av leverantören.

Kundtjänst delar i detta arbete ingår hälsning kunden. En kort skript vanligtvis ingår att be kunden primära frågor. Ett exempel på en öppning skript frågan är: Har du hitta allt du letade efter? " Riktlinjer om när och hur man hanterar varorna är mycket viktigt, och varierar från butik. Till exempel i affären, sätter kunden normalt alla varor på disken för kassa, men i en high-end klädaffär, är de kunder som innehar varan i sina händer eller att varorna har förts till kassan genom att den mäklare.

Praktiska erfarenheter är mycket viktigt i kassörska utbildning. Det här jobbet är uppgiftsorienterade, och noggrannhet är mycket viktigt. Införandet av radiofrekvenser och streckkodsläsning utrustning har kraftigt minskat mängden för inmatning krävs, men detta är fortfarande en del i detta arbete. Varje kassaapparat modell är något annorlunda, men alla har det numeriska tangentbordet, skriv-knappen och betalningsalternativ metod. Rutiner kring avlägsnandet av föremål från försäljning efter de har tagits med olika av företagen. Vissa företag kräver att alla håligheter eller krediter som skall godkännas av en chef kassa, medan andra tillåter dessa justeringar göras av kassören.

Möjligheter till förändring är en process för att ge den rätta kombinationen av sedlar och mynt. När en kund gör ett köp, bruttovärdet matas av kassören i kassan. Alla detaljhandelsförsäljning skatt beräknas och en total kostnad ges. Kunden kan välja den betalningsmetod som passar honom eller henne, allt från kreditkort till kontanter. Med kreditkort eller andra elektroniska betalningssätt, finns det ingen anledning att skapa förändring, och det totala dollarvärdet dras från kontot.

Men om kunden betalar med kontanter, ändras ofta krävs. Kassan ger beloppet av förändringen beror, men det är upp till kassören att bestämma valörer av förändringen. Rätt kombination av kronor och ören är viktigt att se det finns tillräckligt med valörer i registret att ändra till nästa kund.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.