Hur väljer jag den bästa detektiven skolan?

Många fans av mystik filmer och böcker drömma om att gå till detektiv skola och utbildning för att bli en detektiv. Det finns två typer av detektiver: privat och brottsbekämpning. En privatdetektiv fungerar normalt för en detektivbyrå, eller har sina egna företag som erbjuder detektiv tjänster. Brottsbekämpande detektiver arbete för offentliga organ såsom polis och ansvarar för att utreda brott. Båda karriärmöjligheter kräver fullbordandet av detektiv skolan, men själva programmet är helt olika.

Människor som vill bli en privatdetektiv eller utredare kan välja en detektiv skola som är tillgänglig för allmänheten. Kandidater som arbetar för brottsbekämpande organ och vill bli en detektiv normalt gå en detektiv skola som bara är tillgängligt för de sökande som arbetar inom brottsbekämpande myndigheterna. Till exempel detektiv utbildningsprogram för poliser inte är tillgängliga för allmänheten.

Det normalt är tre saker att titta efter när man väljer en detektiv skolan: ackreditering eller anseende, kostnader för kursen och den expertis som instruktörer. Det är viktigt att notera att detektiv utbildning skolor finns i nästan alla större städernas centrum, men sällan finns i mindre städer eller förorter. Var beredd att flytta platser att vara nära en skola som passar dina behov. Det finns ett ökande antal detektiv skolor som erbjuder ett Internet-baserat program. Det är viktigt att undersöka bevis för dessa program med försiktighet, eftersom många inte kan vara ett berättigat skola.

Det första man måste undersöka när vi letar efter en detektiv skola är ackrediteringen eller rykte skolan. Det finns flera internationella detektiv skolor som är välkända för att ge utmärkt utbildningsprogram. Ta dig tid att granska bakgrunden och anseende de olika skolorna med före detta studenter, akademiker och arbetsgivare. Både rykte och livslängd är viktiga när man väljer en skola, eftersom framtida klienter kan be om utbildning innan de undertecknar ett avtal om tjänster.

Total kostnad för utbildningen bör tydligt anges tillsammans med en lista över alla kurser tillgängliga , praktiska färdigheter omfattas, och all utrustning som krävs material. Undvik alla detektiv skola som inte kan tillhandahålla en detaljerad förteckning över terminsavgifter för olika program och en förklaring av vad dessa kostnader ingår. Söka information om betalning planer och godtagbara metoder för betalning.

Många detektiv skolor ger en kort biografi på deras instruktörer i reklammaterialet. Ta reda på vilken typ av arbetslivserfarenhet och akademiska meriter lärarna besitter. Det är viktigt att notera att arbetslivserfarenhet oftast är viktigare än skolastiska prestation i karriären, men många privatdetektiv instruktörer har haft liknande positioner inom rättsvårdande organ och bör ha akademisk krävs referenser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.