Hur ska jag komma igång med en Sök jobb?

Även när ekonomin är igång vit-het, att hitta kvalitet i arbetet kan vara en utmaning för de senaste college akademiker. På många sätt avancerade grader inte längre ger sysselsättning fördelar de en gång gjorde. Allt handlar om att bra metoder söka arbete och en vilja att konkurrera. Experter har alltid föreslagit att du ska behandla ditt jobbsökande precis som du skulle ett heltidsarbete. Även med tillkomsten av online-jobb och med e-post igen, har ingenting ersatt helt ansikte mot ansikte intervju eller knackar på personalchef dörr.

En bra söka jobb börjar med en ärlig bedömning av dina kunskaper. Vad har du att erbjuda ett företag, klienter eller kunder? Nu är det dags att bestämma om du verkligen vill göra karriär i din examen fält eller överväga andra vägar.

Bestäm hur du vill att världen i stort för att kunna se dig i ditt yrkesliv. Baserat på denna utvärdering av dina starka sidor, intressen, svagheter och färdigheter, bör du kunna fokusera ditt jobbsökande om karriärmöjligheter som passar dig bäst. Många människor börjar en arbetssökande utan att riktigt förstå vad för slags arbete de 'söker.

När du vet vad karriär du vill göra, behöver du viss hjälp utifrån. Ta reda på om din skola erbjuder stöd att söka arbete för sin examen studenter. Ganska ofta ett skolans arbete arbetsförmedlingen tar emot meddelanden om in-positioner tillgängliga för studenter och akademiker. Hellre än att annonsera dessa ståndpunkter i de lokala medierna, företagen går ofta direkt till källan av behöriga sökande. Även om en öppen position inte är tillgänglig i början, lönar det sig att hålla kontakt med skolans arbetsförmedling centrum.

Ett annat viktigt inslag i en jobbsökande är återupptas. Det brukar tiotals privata företag och författare frilansande som kan bidra till att skapa en stark CV. När du startar en arbetssökande måste du massor av dessa återupptar tryckt på återuppta kvalitet papper. Om du hellre vill skapa ett CV på egen hand finns det många referensböcker och datorbaserade program tillgängliga för att guida dig genom processen.

med ett "master återuppta" på filen kan hjälpa dig att skräddarsy varje kopia till de särskilda behoven hos den potentiella arbetsgivaren. Du kan alltid ordna ditt CV att betona utbildning, arbetspraktik eller personliga intressen. En kvalitet återuppta är ditt visitkort för arbetsförmedlingen världen, så se till att det talar högt och tydligt.

Du kanske också vill överväga notering dig själv med en professionell jobbsökande företag eller arbetsförmedling online notering tjänst som Monster . com. Dessa arbetssökande organ har ofta kontakter och insikter inte är lätt tillgängliga för allmänheten. Detta är ett populärt alternativ bland arbetssökande som har mycket teknisk eller akademisk examen, eftersom de vanliga jobb noteringstjänster sällan efter öppningar för dessa platser. Dessa tjänster är inte gratis, men de kan hålla dig från att slösa tid och pengar på fruktlösa lokala jobb.

När en arbetssökande, telefonen och en lokal tidning kan vara din bästa vänner. Start cold calling potentiella arbetsgivare för att se om någon av dem skulle kunna anställa inom den närmaste framtiden. Fråga deras mänskliga resurser chef om en korrekt tillämpning processen och följa upp hans eller hennes råd.

Skaffa en kopia av varje av de lokala tidningar varje morgon. Circle alla jobb som låter lovande och följa deras ansökningsförfaranden till punkt och pricka. En genomsnittlig jobbsökande dag bör bestå av försändelsen ut igen, cold calling lokala företag, skannar onlinetjänster jobb notering och följa upp varje lokal hjälp sökes annonser. Målet är att finna ett tillfredsställande arbete så att du inte behöver gå igenom jobbsökande processen längre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.