Hur kommer jag igång i trafiklärare?

Om du är intresserad av trafiklärare, som sannolikt betyder att du vill ha betalt för dina kunskaper. Bevisa att du har kunskaper värda en kontant belöning kommer att bli en process. Inmatning av trafiklärare branschen generellt innebär en person som utövar en studieperiod följt av en rad tester.

I USA, få en kommersiell körkort (CDL), vilket är nödvändigt för ditt mål, är en process som är utsatt för både federala och delstatliga regler. Före passagen av en federal lag som kallas Commercial Motor Vehicle Safety Act, fanns det platser där människor kan driva kommersiella fordon med en vanlig körkort. Detta är inte längre fallet.

Om du planerar att juridiskt driva ett kommersiellt fordon, måste du skaffa ett CDL. Dessa licenser är allmänt tillgängliga i klass A, B eller C. Det finns också särskilda påskrifter som du kommer att behöva om du vill drag vissa saker som flera släpvagnar, tankar, eller grupper av människor som överstiger ett visst antal. Detta betyder att du bör bestämma vilken typ av trafiklärare du vill göra innan du anger i branschen.

När du vet vad du vill köra, kan du behöva skriva in sig i en trafiklärare program. Skolgång är inte alltid nödvändig. Detta betyder dock inte att du ska underskatta dess värde. Få en CDL omfattar fler än svara på frågor korrekt på ett test.

Du kommer också att få visa dina kunskaper och färdigheter på vägen. Det betyder att du måste lära sig att köra ett nyttofordon för att godkännas. Federala föreskrifter om test av färdigheter kräver ett CDL sökande att slutföra denna del av provet i den typ av fordon han planerar att driva kommersiellt.

Människor i allmänhet har svårt att göra detta utan praxis. Det är tillrådligt att du allvarligt överväga att få bakom-hjulet utbildning. Det finns vanligtvis ett flertal bilskolor kommer du att kunna välja mellan att hjälpa till med detta. Beroende på vilken stat du bor i, kan det finnas skolor som godkänts av delstatsregeringen.

När du har fått den utbildning du behöver kan du gå till din statliga tillståndsmyndigheten. Här kommer du att ta det skriftliga provet, som tenderar att vara minst 30 frågor lång. Du måste få minst 80 procent av testet korrekt. De färdigheter som testet kan utföras av den statliga tillståndsmyndigheten eller den kan göras av en kvalificerad tredje part.

Det finns liv som skulle kunna hindra dig från att komma in på trafiklärare branschen när du vill . En av dessa situationer är ålder. Även om människor ofta kan få ett körkort när de är 16, har inte folk att inte ansöka om ett CDL tills de är minst 18. Du kommer inte heller berättigade till CDL, om du har dömts för flera allvarliga trafikbrott eller om ditt körkort har indragits tillfälligt, återkallats eller återkallas i de senaste två åren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.