Hur kommer jag igång i skogsbruk Consulting?

inom skogsbruket Consulting är ett tillväxtområde i världen. Skogsbruket är studiet av olika typer av skogar, hot, och skogsbruket tekniker. Skogsbruk konsulttjänster normalt används av regeringar, miljökontor, företag virke och grupper bevarande. Den typ av tjänster som tillhandahålls av ett skogsbruk konsultföretag varierar mycket från trä cruising och inventering tjänster för hantering av geografiska informationssystem installation.

Skogsbruk konsulter har ett utbud av utbildningsbakgrund, från geografiska informationssystem för skogsbruket. Normalt skogsbruk konsulter har en minsta kandidatexamen från ett ackrediterat college eller universitet. Dessutom har ett stort antal konsulter genomfört en magisterexamen inom sitt specialområde. Utbildning eller certifiering som projektledare är ett växande krav, eftersom det mesta av detta arbete är projektbaserat.

Att arbeta som ett skogsbruk konsult är vanligtvis en mitt i karriären position som en betydande del av yrkeserfarenhet krävs. Mellan 10 och 15 års yrkeserfarenhet inom skogsbruket med gradvis ökande ansvar ger en stark bakgrund och praktiska erfarenheter. Mest skogsbruk arbetet är färdigt på plats och innebär i avlägsna regioner i världen.

Inrättande av ett rykte inom ditt fokusområde inom skogsbruket är ett viktigt första steg för alla som vill komma igång i skogsbruket hört. Genomgående med hög kvalitet på det arbete är en aspekt. Kompetens, konfliktlösning och företagsledning perspektiv är färdigheter är väsentliga som konsult. Denna typ av mjuka färdigheter kan antingen dras långsamt genom erfarenhet eller lärt sig i en serie av kurser eller genom coaching av chefer.

Skriftlig och muntlig kommunikation är en mycket högre prioritet i skogsbruket hört än andra delar av industrin. Kunden är i huvudsak köpa skicklighet och sakkunskap konsult. Den slutliga arbetet produkten är nästan alltid ett skriftligt dokument, förslag, utvärdering, eller en rekommendation. Som förberedelse för denna typ av arbete, många kompletta kurser i affärer skriva och engelsk grammatik.

Förutom att rapportera skriftliga förmåga, är konsulter förväntas göra presentationer framför grupper, med publiken allt från små grupp av personal till ledande befattningshavare. Praxis är det enda sättet att lära sig denna färdighet. Executive coaching eller volontärarbete för en dramatisk produktion är ett bra sätt att finjustera dessa färdigheter.

Tillsatsen av dessa färdigheter är en stor första steg mot att komma igång i skogsbruket hört. Det finns två typer av företag inom skogsbruk samråd: stora multinationella företag eller mindre boutique eller företag nisch. Tänk på vilken typ av arbete du vill göra och var dina erfarenheter och styrkor är. Start små och få värdefull erfarenhet och affärskontakter med att tillämpa ett stort multinationellt företag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.