Hur kan jag bryta sig in i Animation Industry?

Animationen är en konkurrenskraftig fält med en mängd olika möjligheter. De flesta som är intresserade av att bryta sig in animation måste börja längst ner i förpackningen innan de får en paus. Talang är nödvändigt och en examen med datorvana är till hjälp, men ingen är en garanti för anställning

Det finns olika typer av arbetstillfällen i animation industrin. Det finns både 2-dimensionella (2-D) och 3-dimensionell (3-D) animation som produceras, så det är jobb i teckning och datoranimation. Storyboard konstnärer tur skripten bilder som låg de grundläggande handlingen för de andra animatörer. Layout konstnärer design bakgrunden scener bakom åtgärden.

Till att börja en karriär inom animation industrin är en grad alltid en bra idé. Art skolor erbjuder specialiserade grader och kurser i animation. Datakunskaper är en absolut nödvändighet. Eleverna ska se ut att ta så många kurser i dator illustration, konst och animation som möjligt. Kunskaper i Hyper Text Markup Language (HTML) är mycket till hjälp.

grund av det stora fokus på datorer, många tror att de bara behöver förstå datorteknik att bli en framgångsrik animatör, men att det inte så. Högsta kvalitet på datoranimation innebär en konstnär öga och hand, och dessa färdigheter som endast kan vinnas genom att studera konst. Enligt den största Animation Studios, finns det ingen ersättning för en konstnär hand även i år av teknik.

Den som vill bryta sig in i animation industrin bör förberedas under en viss tid gör simpla labor innan de erkännas. Det finns väldigt många talangfulla artister på marknaden och endast så många animatör positioner öppna. Många stora artister måste börja på den bokstavliga nedersta delen av stegen som ett gopher eller liknande bevisa sig.

Någon med en examen kommer att vara glada över att se att stora Animation Studios har ofta öppningar för någon med en examen i animation. Den nya Studentmerkonom kan vara besviken över att finna att jobbet innebär uppgifter som knappast verkar konstnärliga, men dessa arbeten kan ge att alla viktiga fot i dörren. Ingen animering studio kommer att komma knackar på en ny forskarskola dörr för ett jobb, så uthållighet och hårt arbete, även att göra en simpla jobb, är nyckeln till att erkännas.

Ibland jobb specifikt datorbaserat som arbetar med data sparas, kontrollera diskutrymme, och testa programvara. Medan andra kräver kunskap om webbaserade animering och webbdesign. För de turen att få en verklig animation jobb till att börja med den vanliga startmotorn position som en "för igår. " Dessa början animatörer fylla i tomrummen mellan centrala scener genom att imitera andra animatörer ritningar. Det är kanske inte det mest glamorösa position i animation industrin, men det är en nödvändig uppgift och ett av de få startmotorn positioner som innebär faktiska animation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.