Hur kan jag bli en motorväg Patrol Officer?

motorvägen patrullen är en värdefull brottsbekämpande organisation, som tillhandahåller en rad tjänster som gäller trafiksäkerhet. Om du funderar på att bli en motorväg patrull officer, de söker ofta för dedikerade motiverade människor att ansluta sig till deras arbete. För att bli en motorväg patrull officer, måste du uppfylla flera olika krav och ofta tar Avancerade kurser innan kvalet.

Det bästa stället att börja din strävan att bli en motorväg patrull officer är på deras webbsida eller lokala högkvarter. Dessa platser kan ge dig korrekt och aktuell information om vilken typ av utbildning och kvalifikationer du behöver. Var och en av USA har sin egen uppsättning av minsta nödvändigheter, och ofta mycket olika kadett utbildningsprogram.

När du har talat med din lokala tjänstemän eller besökt webbplatsen motorvägen patrull, kontrollera om du uppfyller minimikraven. De flesta stater kräver att du vara i tillräckligt fysisk form, har bra syn, och inga allvarliga skador som kan orsaka problem på jobbet. Besök din läkare och få ett fullständigt fysiskt för att avgöra om du är en god kandidat för utbildningsprogrammet.

Utöver den fysiska krav, de flesta stater har utbildning och personliga krav livet. I Kalifornien måste du ha en gymnasieexamen eller motsvarande, och har ingen grov förbrytelse fällande domar. Du kan även provas på illegal narkotika, och kan vara föremål för drogtester under hela din karriär. Dessa kvalifikationer se till att du har en grundläggande utbildning och leva ett liv lämpliga för jobbet.

Om du uppfyller grundkraven, din lokala motorväg patrull kontor kan hänvisa dig om hur man ansöker om deras utbildningsprogram. Dessa program kan kräva att du bor på utbildning campus eller kan göras på ett intermittent grund. De erbjöd klasser varierar från land till land, men du kommer antagligen behöva ta kurser i körteknik, förfaranden säkerhet, grundläggande medicinsk hjälp, vapenträning och delstatslagar. De flesta stater kräver ett skriftligt prov i slutet av utbildningen, för att bedöma dina färdigheter och avgöra om du är kvalificerad att bli en motorväg patrull officer.

Krävs utbildning är svårt, men du kan också välja att ta ytterligare klasser att bli en specialitet officer. Lärande ytterligare färdigheter kan hjälpa dig att bli en bättre officer och kan användas för att främja din karriär fram. Fråga din väg patrull högkvarter om vilken typ av specialister de behöver mest, och titta på ytterligare utbildning i dessa områden. Specialiserad kunskap kan hjälpa dig att bli mer värdefull för din väg patrull avdelning, och kan hjälpa din stat med problem är det svårt att fastställa.

Var

säker på att detta är en karriär du verkligen är intresserad av innan de ansöker om att bli en motorväg patrull officer. Även officerare utbildas i säkerhet och försiktighet, motorväg patrull officerare har ett svårt och farligt jobb som inte passar för alla. Prata allvar med nuvarande officerare om den stress och problem av deras jobb och prata med din familj om det arbete och potentiella problem den kan orsaka innan beslut fattas så är karriär för dig. Förutsatt att du uppfyller kraven och kan passera kvalificerade tester, kan du göra en hel del bra för din kommun och ditt tillstånd genom att välja att bli en motorväg patrull officer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.