Hur får jag sjukgymnastik-certifiering?

Det finns tre steg som krävs för att få sjukgymnastik certifiering: eftergymnasial utbildning, sjukgymnastik erfarenhet och ett framgångsrikt slutförande av certifiering undersökning. Sjukgymnast används för att hjälpa människor att återfå eller bibehålla sin förmåga att använda sina muskler. Denna typ av behandling innebär en särskilt föreskrivs uppsättning av övningar, med eller utan vikter.

Människor som vill få sjukgymnastik certifiering har oftast arbetat i vare sig sjukvården eller fysisk kondition industrin under många år och njut arbeta med människor. Sjukgymnast beviljandet av certifiering av de nationella sjukgymnast Examination (NPTE). Denna certifiering är skyldig att arbeta som sjukgymnast i USA.

Det första steget mot att få en sjukgymnastik certifiering är att slutföra en eftergymnasial utbildning program. Kandidaterna kan ha en examen i sjukgymnastik, fysiologi eller sjukgymnastik från ett ackrediterat universitet. Alternativt vissa stater tillåter kandidater med en college examen i sjukgymnastik för att få certifiering genom en kombination av kompletterande kurser och arbetslivserfarenhet.

Det finns ett minimum av sjukgymnastik erfarenhet som krävs innan du är berättigad att skriva fysisk undersökning terapi certifiering. Detta måste verifieras sjukgymnastik bistånd, som övervakas av en certifierad sjukgymnast. De flesta kandidaterna slutföra denna erfarenhet krav i två faser. Den första fasen är genom en arbetsförmedling eller praktik som en del av sin utbildning. Den andra fasen är efter examen, när de har fått sina första jobb i sjukgymnastik.

sjukgymnastik certifieringen undersökning är fem timmar, och är ett datoriserat flervalsfrågor test. Många statliga sjukgymnastik föreningar erbjuder kurser och seminarier för att hjälpa eleverna att förbereda sig för denna examen. Titta på de kurser studien preparatet är tillgängliga för dig och välja en som fungerar bäst för dig.

Efter ett framgångsrikt slutförande av sjukgymnastik certifiering, kandidater kan ansöka om att positioner med kliniker, sjukhus, långvård anläggningar, och andra institutioner. Många stora arbetsgivare kommer inte att anställa kandidater förrän de har fått sina certifikat. Certifieringen kommer inte att resultera i en högre lön direkt, men kommer att öppna fler möjligheter när de kombineras med tre till fem års arbetslivserfarenhet.

En karriär i sjukgymnastik kräver ett starkt engagemang för din personlig lämplighet och styrka. Det här jobbet kräver mycket av interaktion, som arbetar med kunder för att förbättra musklerna styrka, flexibilitet, och ton. Människor som tycker om träningsprogram och vara aktiva kommer att kunna behålla sin hälsa mycket längre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.