Hur får jag ett Online ingenjörsexamen?

Det finns fyra steg som du måste fylla i för att få en online ingenjörsexamen: hitta en online skola uppfyller kraven för införsel, betala terminsavgifter och slutföra kursen arbete. En online skola erbjuder kurser och program för att få en examen över Internet. Det finns ett stort antal skolor som erbjuder en online-ingenjörsexamen. Det är viktigt att välja en skola som erbjuder rätt typ av teknik programmet för dig.

Det finns två typer av online-skolor: ackrediterade och icke-ackrediterade. Ett ackrediterat skolan har uppfyllt regeringens kriterier för utbildningens kvalitet, administrativa riktlinjer, och affärsmetoder. Dessa skolor möjlighet att erbjuda akademiker med erkänd examen. En icke-ackrediterade skolan kan erbjuda alla samma kurser, men eleverna kommer inte att vara berättigade till studiemedel och inte heller kommer deras krediter kan överföras till andra program eller forskarutbildning.

När du väljer en online-skola ingenjörsexamen, undersöka rykte, programmet erbjuder, profiler lärare och administrativ politik. Online grad program blir allt populärare, och många traditionella universiteten nu erbjuder online-program. Graden indikerar inte att detta var ett online-program, men helt enkelt att du examen från en specifik skola.

Engineering program kvalifikationer varierar, men de flesta kräver gymnasiet kurser inom matematisk analys, algebra, geometri, engelska och fysik. På ingenjörsområdet själv har flera specialiteter. Dessa program kan väljas direkt från gymnasiet, eller så kan du växla mellan program för andra året i universitetet. Vissa alternativ ingår kemiska, miljö-, civil-och elektroteknik. Utforska alternativ för att hitta den typ av program som mest tilltalar dig.

terminsavgifter för dessa program varierar kraftigt beroende på ryktet om skolan och programmet format. Online skolor erbjuder oftast två alternativ: helåret program eller kurs. Om du väljer kursen alternativet är du bara skyldig att till avgifter för varje kurs som du slutför den. Helåret alternativet kräver oftast betalning i två delar, en för varje termin. Planera din ekonomi i förväg, eftersom detta kan bli den mest tidskrävande delen av att få en examen.

Det första året för de flesta grad online civilingenjörsprogram är enhetligt för alla de specialiteter. Kursen belastningen är ganska tung för teknologer och många skolor underrätta anbudssökande att de inte kommer ha tid för något deltidsjobb eller andra betydande åtaganden. Investera tid att lära sig bra studieteknik och snabbhet behandlingen i förväg för att förbereda dig för arbetsbördan och kurs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.