Hur får jag ett Computer Forensics examen?

Det finns fyra steg som krävs för att få en dator kriminalteknisk grad: uppfyller kraven för införsel, hitta en ackrediterad skola, betala avgiften, och fyll i undervisningen. En dator forensics grad en utbildning i datasystem, data, säkerhet och programvara manipulation. Denna typ av kriminalteknik grad är tillgänglig från ett stort antal universitet, samhälle och karriär högskolor.

En dator kriminalteknisk grad fokuserar enbart på det växande behovet av att analysera och hämta poster från datorsystem. Detta program är helt annorlunda från den kriminaltekniska examen. Den examen är inriktad på att samla in bevis och genomföra vetenskapliga tester på fysiska bevis. I en dator kriminalteknisk grad, finns det ingen biologisk komponent. Men många av samma principer om en beprövad bevis kedja och med specifika metoder för att fånga kriminella verksamhet tillämpas på detta område.

Bland de krav som uppfyller kraven för införsel till en dator kriminalteknisk examen omfatta gymnasiet kurser inom matematisk analys, algebra, statistik, datavetenskap och engelska. Många människor som är intresserade av en dator kriminalteknisk grad ta en mindre i datavetenskap. Kombinationen av dessa två områden gör kandidater att ha en djup förståelse av teknik, samt en stark grund i de metoder som används för att fånga data.

När du letar efter ett program, till första objektet kontrollen ackrediteringsstatus hos skolan. En oberoende tredje part beviljar ackreditering. Som en del av översynen, undersöker denna byrå den akademiska och administrativa åtgärder på skolan mot en minimistandard. Krediter slutförts vid en ackrediterad skola kan överföras till andra postgymnasiala institutioner och accepteras av certifiering och styrelser licensiering.

avgifter för en dator kriminalteknisk grad mellan $ 12,000 och $ 15,000 amerikanska dollar (USD) per år. De flesta skolor kräver betalning för varje termin minst fyra veckor före klasser börjar. Även om det finns några skolor som erbjuder online-kurser mot denna grad är det viktigt att kontrollera med registratorn att de kommer att godkännas innan de registrerar. Ackrediterade skolor har möjlighet att erbjuda elever tillgång till stöd regeringens program för studerande, som kan bidra till att lindra kostnaderna för undervisning med lån eller bidrag. Leta efter stipendier, stipendier eller bidrag för hjälp med att uppfylla undervisning kraven.

Det första året av datorrelaterade rättsliga aspekter kurser ingår kalkyl, kriminologi introduktion till programmering, datahämtning och kommunikation. Många program har kooperativet jobb eller fältarbete villkor som tillåter studenter att få värdefull arbetslivserfarenhet. Titta på olika alternativ tillgängliga för dig och välja det program som har störst överklagandet och karriärmöjligheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.