Hur får jag en licens Försäkring Adjuster?

studier försäkring justeraren en kunds skadad egendom för att göra beräkningar, analysera information och skriva rapporter. Vanliga uppgifter för en försäkring justeringsanordning innefattar utvärdering skada, skattning förlustbelopp, besluta om den enskildes försäkringsskydd skadorna, prata med vittnen och polisen, forska och skriva rapporter, analysera den information om de fordringar, kontrollera uppgifter med försäkringsagenterna , skaderegleringen med försäkringstagarna, bevisupptagning, möte med advokater och vittna i rätten. Få en försäkring justeringsanordning licens krävs olika riktlinjer beroende på läge. Institutioner av försäkring kan kontaktas för att lära sig dessa krav.

Inom försäkring justering finns företag justeringsanordningar och offentliga tampar. Företag justering utgör en individs assurerade försändelser och för de enskilda anställda och /eller entreprenörer. Offentlig justering utgör endast de personer som omfattas av den politiken. Justeraren får betalt från den enskilde, inte från hans eller hennes försäkringsbolag.

En försäkring justering licens är det som ger skaderegleraren befogenhet att fatta beslut om kundernas ekonomiska situation. Försäkringen justering tillstånd måste erhållas innan justering kan skriva eller sälja försäkringar av något slag. Även om den inte på uppdrag av någon lag, nästan alla enskilda arbetsgivare försäkrings justering kräver en högskoleexamen. College kurser i försäkring justering kan föras på en mängd olika skolor som erbjuder denna utbildningen. En försäkring justering skolan kommer att lära ut grunderna i skadeförsäkringsbolaget, hur du justerar försäkringsfordringar och lagar försäkring som varierar mellan olika platser.

Efter den obligatoriska kurser fattas i försäkrings-anpassning, skall den sökande ta en examen försäkring justering innan en försäkring justeringsanordning licens kan beviljas. Beroende på när provningen vidtas kan ett avsnitt om egendom och avslappnad inställning ingå. Andra frågor som ofta hittas på slutprovet omfattar automatisk ansvar, praxis justering och ansvar, obligationer, affärsmässiga principer, marknadsföring, personliga rader täckning, brand politik och licenskrav.

Efter provningen är klar kommer ett intyg att skickas till den sökande inom en vecka eller så, vilket kommer att framgå att han eller hon måste post i en uppsättning av fingeravtryck, en försäkring justerskruven ansökan och en avgift som varierar beroende på plats. Ansökan finns på Internet. De som ansöker om en försäkring justeringsanordning körkort skall vara bosatt i det skick som de tillämpar i. De får inte ha några grova brott eller förseelser för förfalskning, stöld eller förtroende.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.