Hur får jag en kriminaltekniska utbildning?

En kriminalteknik utbildningen går utöver att besöka en skola och få en examen eller intyg. Kriminalteknik utbildning kan erhållas i en mängd olika miljöer och med olika medel, beroende på dina mål. Dessa metoder omfattar frivilligt arbete, akademisk utbildning, laboratorium erfarenhet, och efter examen utbildning.

Volontär möjligheter för forensisk vetenskap utbildningen finns gottfinnande byrån gör erbjudandet. Institutionen för kriminaltekniska i Virginia, till exempel, accepterar volontärer med en uttalad vilja att tillhandahålla utbildning volontärens måste uppfylla det ansvar han eller hon tecken på för. Detta är en form av utbildning, men inte alltid beaktas i en s alternativ. Volontärarbete i ett kriminalteknik anläggning kan hjälpa dig att avgöra om detta är yrkesval du vill göra eller, om du redan har börjat din utbildning, ger en möjlighet att öka din kompetens.

Akademisk utbildning är en mer standard typ av kriminaltekniska utbildning. En och annan high school erbjuder en kriminaltekniska kurs och för en del elever får sina kriminaltekniska utbildningen börja där. För de flesta människor är dock kriminaltekniska mer sannolikt att äga rum vid ett community college, fyra år högskola eller ett universitet eller online. Och även efter det att du får en grundutbildning, eller till och med en avancerad, grad, din utbildning kommer troligen att fortsätta så länge du är i området.

Beroende på din karriär mål i forensisk vetenskap, den inledande utbildningen du emot efter gymnasiet kan eller inte kan vara särskilt inom kriminalteknik området. Ofta börjar det med en kandidatexamen i en naturvetenskap, oftast biologi, biokemi, kemi, fysik, eller fysisk antropologi. Det finns 31 högskolor och universitet i USA som erbjuder en grundexamen specifikt i forensisk vetenskap, men de flesta studenter och de flesta program grad som leder till en karriär inom kriminalteknik har inte denna typ av specialisering på denna nivå. Hur mycket utbildning krävs kommer delvis bestäms av din arbetsgivare och delvis av certifiering styrelsen bör du välja att få certifierad, vilket rekommenderas.

omfattar laborationer för att ytterligare din forensisk vetenskap utbildning är kräver certifiering styrelser. Det är också ofta erbjuds av arbetsgivare. Post-examen och efter certifiering utbildning erbjuds av myndigheter och institutioner samt vara föremål för konferenser och workshops som kriminaltekniker uppmuntras att delta. Statliga organisationer, i likhet med Federal Bureau of Investigation (FBI) kriminaltekniska forskning och utbildning Center och Drug Enforcement Agency (DEA), erbjuder utbildningsmöjligheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.