Hur får jag dock en viss datoranimation?

Det finns fyra steg som krävs för att få en viss datoranimation: hitta en ackrediterad skola, inkomma med en portfölj, betala terminsavgifter och slutför kurser. Datoranimation är att skapa animerade figuren ritningar med hjälp av ett datorprogram. Datoranimation används ofta i både kommersiell marknadsföring och film företag produktion.

Det finns ett brett utbud av skolor som erbjuder grader datoranimation, även om både traditionella och online-program. Det är viktigt att välja en ackrediterad skola. Ackreditering tillhandahålls på ett framgångsrikt slutförande av en akademisk och förvaltning granskas av en tredje part. Detta företag agerar på uppdrag av regeringen att säkerställa en viss nivå i akademisk kvalitet och fasta administrativa politik. Endast godkända skolor berättigade till statliga finansierade program studiemedel.

traditionella klassrummet-baserade program är tillgängliga genom en rad universitet, samhälle och högskolor karriär. Det finns specialiserade skolor som fokuserar enbart på de visuella konsterna som erbjuder utmärkt program datoranimation. När du granskar skolor, titta på biografier av lärare och deras produktiva arbete. De flesta professorer har också en omfattande portfölj av projekt datoranimation.

Online skolor är mycket populära, men det är mycket viktigt att kontrollera kvaliteten på fakulteten, utvärdering och metoder undervisning. En översyn av samspelet med instruktörer. Ta reda på om det finns möjligheter till individuell handledning på visuell komposition, programvaror och avancerad teknik.

En portfölj med din bästa animering arbete kräver som en del av antagningen processen för en datoranimation examen. De särskilda kraven varierar beroende på skola, så det är viktigt att undersöka de exakta specifikationer för att garantera att din portfölj kommer att kvalificera sig. Många studenter besöka lektioner portfölj förberedelse inför tillämpningen av detta program. Beredningen klasserna vanligtvis ett år långa och fokus på att förbättra ritning teknik och kvaliteten på ditt arbete.

avgifter för en datoranimation grad är något högre än en fil kand-programmet. Förutom de avgifter, måste studenter köpa specialiserad programvara datoranimation och har regelbunden tillgång till en högkvalitativ dator. Söka information om stipendier, bidrag och andra program för studerande stöd för att hjälpa till med kostnaden för denna examen. Undersök karriär centrum och leta efter hjälp med att säkra deltidsarbete under läsåret att hjälpa till med kostnaderna för programmet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.