Hur får jag Certifiering Massage Therapy?

Även regleringar varierar från stat, de flesta områden i USA nu kräver certifiering massage terapi av något slag för dem som vill praktisera massage, och certifiering alltid kräver utbildning. Många utbildningsprogram förbereda eleverna massage terapi för godkänd nationell certifiering Undersökning för terapeutisk massage och karossen (NCETMB) eller statlig examen för terapeutisk massage (NCETM). Förbi en nationell examen är inte obligatorisk i alla stater, men dessa prov är de mest erkända måttet på utbildning och kompetensutveckling i massage terapi i U. S.

Oavsett kraven för massage certifiering som är specifika för platsen måste alla massörer får först någon form av utbildning. Denna utbildning kommer sannolikt att inkludera kurser i anatomi, fysiologi, hälsa och välbefinnande, näringsliv, patologi, kinesiologi, och praktisk terapeutisk massage tillämpning och bedömning. De flesta utbildningar är utformade för att ge ett visst antal timmar i både klassrum och praktiskt lärande som utsetts av de särskilda tillstånd som skolan är bosatt.

En gemensam utbildning struktur är att ha massage eleverna tillbringar en del av dagen i klassrummet inlärningsteori, och en annan del av dagen öva teknik på studiekamrater massage terapi. När en viss nivå av skicklighet uppnås kommer studenterna arbeta med då utanför klienter under handledning av instruktörer. Typiskt, tillbringade ett visst antal övervakade timmar åt kunderna är obligatoriskt för massage terapi certifiering i någon stat. Denna praxis är inte bara viktigt av hänsyn till framtida resultat, men många stater har både en skriftlig och praktisk tentamen för massage certifiering.

Det finns två saker att titta på innan du väljer ett utbildningsprogram. Den första är statliga och lokala krav, och det andra är nationella massage terapi certifiering. Även om det inte får uppdrag av en viss stat, många terapeuter väljer att föra en nationell certifiering genom att skicka antingen NCETMB eller NCETM. Dessa två prov är mycket lika, men har vissa variationer beroende på den särskilda praxis en massageterapeut väljer att arbeta i.

För att bli berättigade att sitta på den nationella examen, en massageterapeut kandidat måste fullständig ett utbildningsprogram som godkänts av Statens Certification Board för terapeutisk massage och karossen (NCBTMB). Det lägsta antalet utbildningstimmar på ett utbildningsprogram som godkänts av NCBTMB är 500 timmar. Kan dock statliga och lokala regler kräver så lite som 300 timmar eller så många som 1000 timmar. Detta innebar allt från några månader till två års utbildning före certifiering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.