Hur blir jag ordinerade?

För vissa människor, att vägen blivit ordinerade är omfattande. De kan studera i flera år i seminarier eller andra formella miljöer innan framställningar en kyrka för samordning. De flesta stora religioner har särskilda åtgärder för att bli ordinerad och kräver människor som vill bli ministrar inom denna religion till fullo följa religiösa läror. Denna metod att bli ordinerad varierar beroende på varje kyrka, moské eller tempel krav.

Det finns ett annat sätt att bli ordinerad, och det är relativt smärtfritt. Detta är online-samordning, vilket inte ens kräver att du har en specifik uppsättning religiösa övertygelser. Det finns många webbplatser som tillåter dig att bli ordinerade gratis eller mot en liten avgift.

En del av dessa online samordning platser vill du att inneha vissa religiösa övertygelser. Till exempel kommer en del ordinera bara kristna, även om de inte är specifika för vad slags kristendom krävs. Andra prästviga någon typ av minister som helst, oavsett om de tror på Gud eller någon form av dessa.

En sak att titta efter är webbplatser som försöker sälja ministerium paket. En del "gratis" samordningen webbplatser gör sina pengar genom att skriva officiella "minister"-kort, eller genom att försöka sälja undervisningsmaterial vid ett senare tillfälle. Människor kan välja om de vill köpa dessa, men det kan vara klokt att leta efter webbplatser som inte förväntar sig att göra en vinst genom en persons samordning.

Många undrar varför någon skulle vilja blivit ordinerade. Egentligen kan det finnas många orsaker till detta. En person som vill starta en ny religion eller kyrka kanske vill söka samordning första att ge dem rättigheter att gifta sig sockenbor i den nya religionen. Samordning, i de flesta fall ger också människor möjlighet att döpa och dopet certifikat är ofta erkänns rättsligt dokument. Naturligtvis kan vissa "nya" kyrka undervisning inte innehålla dop, men kan innefatta lagstadgade välkomnande ceremonier för spädbarn.

P> När människor söker samordning, är de inte nödvändigtvis intresserade av att starta en ny religion. Istället kan hitta sätt att lagligt förrätta saker som äktenskap, eller de bara kanske vill skryta. Innan människor blir ordinerade måste de kontrollera status för deras samordning och säkerställer att det ger dem rätt att lagligt gifta människor inom sin stat, län eller land. Det bästa stället att kolla detta är genom det lokala County Clerk kontor. Vissa samordning webbplatser verkligen ger inte denna rätt att personer som blir ordinerade, i vilket fall, utförs äktenskap skulle inte vara lagligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.