Hur blir jag en teknik samordnare?

Eftersom det allmänna samordnare för en teknik som företag eller avdelning, en teknik som samordnare hanterar ett brett spektrum av ansvarsområden, inte alla är med nödvändighet av teknisk karaktär. Om en arbetssökande saknar en akademisk eller professionell bakgrund inom tekniksektorn, han eller hon kan fortfarande vara kvalificerad att bli en teknik som samordnare om den som hyr platser en prioriterad fråga på kommunikation och administration. Erfarenhet av Internet forskning, samverkar med leverantörer, och agerar som den viktigaste kontaktpunkt för en organisation är alla viktiga funktioner i en teknisk samordnare roll, och kan ge bakgrund av att en behöver för att bli en teknik som samordnare.

När en teknisk samordnare position öppnar inom ett teknik företag eller teknik departement, organisationer tenderar inledningsvis att ta en inside-out inflygning till uthyrning. Om du arbetar för en organisation som anställer en teknik som samordnare, men du råkar vara anställd i en annan avdelning som inte är tek-relaterade, dina praktiska kunskaper i hur organisationen fungerar som en helhet kan ge en fördel gentemot utanför sökande. Särskilt om du redan har samordna erfarenhet inom organisationen, oavsett om det marknadsföring, försäljning eller leverans samordning, har du sannolikt överförbara färdigheter som krävs för att bli en teknik som samordnare.

En kandidat som vill bli en teknisk samordnare men saknar yrkeserfarenhet i organisationen som anställer ska betona sin erfarenhet i en direkt anknytning roll, till exempel en teknik som assistent åt ett annat företag vid tillämpningen. Deras meritförteckningar bör återspegla erfarenheter på exakt ansvarsområden som beskrivs i platsannonsen och kan inbegripa sådana uppgifter som forskar konkurrenskraftig teknik, motsvarande med kollegor, leverantörer och kunder, och samordna evenemang såsom tekniska mässor. Många platsannonser för samordnaren positioner lista "andra uppgifter som krävs" bland de jobb ansvar, vilket vanligen innebär att läget är bäst lämpad för en sökande som är villig att vara flexibel om hans eller hennes dagliga arbete för att bli en teknik som samordnare .

Ibland, en teknik samordnarens roll är kanske inte kräver särskild teknisk kompetens, utan snarare en bred kunskap om olika tekniker. Till skillnad från en teknisk chef eller chef, är den teknik samordnaren förväntas inte ha ett intrikat kunskap om teknisk verksamhet. Tekniken Samordnaren är dock förväntas fält vanliga frågor om tekniken från en kund eller kundens synvinkel och direkta tekniska frågor till rätt person.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.