Hur blir jag en regional Area Manager?

regionchef ansvar för bland annat övervaka flera eller många butiker som ägs av ett bolag. Dessa butiker är belägna inom ett visst geografiskt område eller region som varierar med varje organisation. Om du vill bli ett regionalt område chef måste du chefserfarenhet och det kan till och med 10 års erfarenhet som butikschef beroende på företaget. En kandidatexamen kan eller inte kan krävas. Många detaljhandelsföretag främja regionalt område chefer från inom företaget, så från och med lägre nivå förvaltning och arbeta dig uppåt kan vara en framgångsrik väg att bli ett regionalt område chef.

Det är till exempel i många handelsföretag denna första ledningsnivå ett skift chef. Shift chefer övervaka andra arbetstagare endast under vissa planerade förändringar och de ofta rapportera till en biträdande chef. Biträdande chefer är nästa nivå i förvaltning, och rapportera till butikschef vilket är den högsta ledningsnivå inom en filial eller butik. Det kan ta många år som butikschef innan du kan bli ett regionalt område chef, men hårt arbete och hängivenhet oftast lönar sig. Men det finns fortfarande inga garantier för att bli vald till posten eftersom många andra butikschefer inom en region sannolikt också vill bli ett regionalt område chef.

Men många detaljhandelsföretag hyr också utanför regionchefer som länge erfarenhet nivån är vad företaget kräver. En arbetare i samma bransch, t. ex. en butikschef i en hamburgerkedja söker en regionchef jobb för en konkurrerande snabbmat företaget ha en möjlighet att bli ett regionalt område chef. Förstå företagets policy om rekryterarna inifrån är viktigt.

regionchef löner varierar kraftigt, men de kan vara $ 80,000 amerikanska dollar (USD) eller mer per år. Lönen beror ofta på hur många butiker det regionala chef är ansvarig för tillsynen. En regional område chef ska ha dokumenterad erfarenhet av att få högsta ledningen mål uppnås genom andra. Med andra ord, om du vill bli ett regionalt område chef, du behöver inte bara år av magra eller filial chefserfarenhet, men du måste ha goda ledaregenskaper. Organisatorisk förmåga är också viktigt som regionchef ansvar kan sträcka sig över flera butiker i ett stort område.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.