Hur blir jag en redovisning Handledare?

Människor som är detalj-orienterad och tycker om att arbeta med siffror och datorsystem ofta vill bli en redovisning handledare. Redovisning handledare finns i en mängd olika industrier, från detaljhandel till tillverkning. Den primära roll redovisning handledare är att hantera en personal för redovisning advokatkontor, som ansvarar för behandlingen redovisning relaterade transaktioner, såsom inlåning, betalningar faktura, och avstämningar.

De flesta som vill bli en redovisning handledare enligt en karriär och utbildning. Han eller hon avslutar en eftergymnasial utbildning inom redovisning, erhåller i samband arbetserfarenhet, passerar Certified Professional revisor ® (CPA ®) certifiering undersökning, och säkrar en position som en handledare. Trots att vissa kandidater inte följer denna väg, de allra flesta arbetsgivare kräver redovisning handledaren att ha genomgått formell utbildning i bokföring och har ett professionellt utseende. I många företag är redovisning handledare som ansvarar för efterlevnaden av policies och hantering av personal.

Det första kravet för att bli en redovisning handledare är att slutföra en eftergymnasial utbildning program i bokföringen. Denna typ av utbildning som är allmänt tillgänglig både på college-och universitetsnivå. Den genomsnittliga programmet består av tre till fyra år lång och omfattar ett stort utbud av kurser, från ekonomi till statistik.

Certifieringen undersökning för att bli en professionell revisor förvaltas av American Institute of Certified Public Accountants ® (AICPA ®). För att uppnå detta utseende måste de sökande fylla i en utbildning, tillräcklig, relevant arbetslivserfarenhet, och fullfölja de enhetliga CPA Examination. Denna tentamen är mycket svårt och kräver år av förberedelser och studier. Vid godkänt resultat kan kandidater använda CPA ® utseende efter deras namn. När du har blivit en redovisning handledare kommer du att uppfylla specifika åtgärder för fortsatt krav utbildning kurs för att behålla din ställning som en CPA ®.

Relaterade arbetslivserfarenhet som krävs för att bli en redovisning handledare är oftast antingen en redovisning kontorist eller som en bokhållare. Förutom redovisning kompetens måste de sökande har också erfarenhet att leda och hantera andra. Denna typ av erfarenhet är det mest svårt att få på arbetsplatsen. Många människor volontär i externa organ eller verksamheter att få erfarenhet på ett arbetsledande nivå.

De allra flesta stora företag föredrar att främja personal inifrån. Detta gäller särskilt inom redovisning, där alla kandidater är skyldiga att följa samma typ av karriär. Håll din chef informerad om dina framsteg i CPA ®-programmet, och erbjuder sig att utföra ytterligare arbetsuppgifter eller arbetar i en övervakande kapacitet på ett litet projekt. Använd dessa möjligheter att visa din kompetens, så att du kommer att övervägas för en redovisning handledare position.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.