Hur blir jag en fastighetsmäklare?

Många människor tycker om Mäklarförening? och fastighetsmäklare omväxlande. Den Sanningen är en EGENDOMSAGENT? skiljer sig från en fastighetsmäklare, och kraven för de två är lite annorlunda. En fastighetsmäklare? är faktiskt en typ av fastighetsmäklare som har blivit både en mäklare och en medlem av den nationella Mäklarförening?. Detta anses vara den största branschorganisationen för fastighetsmäklare i världen. En fastighetsmäklare, å andra sidan är en person som är licensierade att hjälpa andra köpa och sälja hus och andra typer av fysisk egendom, en person kan inte bli EGENDOMSAGENT? utan att först en fastighetsmäklare.

För att bli en EGENDOMSAGENT?, Måste du först börjar som en licensierad fastighetsmäklare. På de flesta platser måste du ha minst en gymnasieexamen eller en General Educational Development (GED) diplom. Du måste dessutom vara minst 18 år gammal. Då har du att fastställa kraven för licensiering i din stat. Det kommer att finnas vissa kursarbeten att slutföra och en examen att passera innan du kan få en fastighets-licens.

När du förbereda för att bli en EGENDOMSAGENT?, Hitta en godkänd fastigheter kurs i ditt område. Du kan hitta sådana kurser genom att kontakta det organ som hanterar verkliga tillstånd fastighetsmäklare i ditt område eller genom att ringa fastighetsmäklare för information. Då måste du ta fastigheten tentamen efter genomgången kurs. När du har klarat testet, kan du ansöka om tillstånd via statens tillstånd avdelning.

Efter tillstånd blir, bör du arbeta med en fastighetsmäklare? för ca två år. I slutet av denna period, bör du ta en förnyelse fastigheter kurs för att förbereda dig för mäklaren examen, som är nästa steg som du arbetar för att bli en EGENDOMSAGENT?. Pass mäklaren examen och bli en licensierad mäklare, en person med omfattande fastighetsmäklare erfarenhet och ytterligare mäklare utbildning. Sedan ansöka om medlemskap genom Mäklarförening? i din stat eller lokal. Om du blir antagen kommer du att kunna använda mäklaren? beteckning och sitt varumärke symbol bredvid ditt namn.

Även om du kan hjälpa andra sälja och köpa hus som en fastighetsmäklare, finns det några viktiga skäl för att bli en EGENDOMSAGENT?. Den viktigaste anledningen är det rykte du får med medlemskap. Denna beteckning gör att folk vet att du är associerad med en organisation känd för sin höga kvalitet och etik i fastigheter. Du kan också få värdefull information och möjligheter till lärande tillgängliga för andra inom ditt område. Du kan även få kontakter med andra i branschen som kan hjälpa dig med att uppfylla dina karriärmål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.