Hur blir jag en elektriker entreprenör?

att bli en elektriker entreprenör, kan du behöva delta i ett formellt utbildningsprogram, beroende på vilken typ av elentreprenader du vill göra. Utbildningen sker ofta genom en kombination av på arbetsplatsen utbildning och yrkesutbildning skolklasser. Den praktisk utbildning för att bli elektriker entreprenören kan vara fysiskt krävande.

När du blir en elektriker entreprenör, hittar du många elektriker karriärer och jobb som ger utmärkt löner. Du kan hitta en position i elektroteknik eller bli en elektriker entreprenör i ett bostadsområde inställning. De flesta elektriker välja bostadsområde arbete eftersom det är den enklaste typ av arbete att lära sig, men installatör priser på detta område är låg jämfört med andra branscher. Av denna anledning bostäder elektriker jobb är mindre lönsamma än kommersiella yrken.

Fördelen med en lärlingsutbildning är att utbildningen ger dig möjlighet att få betalt för ditt arbete när du lär dig. När lektionerna är krävs, kommer vissa arbetsgivare betalar för kostnaderna för undervisning. När denna process är klar kommer du att ta en examen. Om du klarar, kommer du att bli en gesäll elektriker, så att du kan arbeta på egen hand. I de flesta fall kräver tillstånd cirka 2. 000 timmar på arbetsmarknadsutbildning och 144 timmar klassrummet.

De som vill bli en elektriker entreprenör måste lära sig många färdigheter. Arbetet kräver att du lär sig att läsa ritningar, adress allmän säkerhet frågor, lära byggnormer och elektrisk teori. Din tid kommer att spenderas installation, reparation och underhåll av elektriska system. Den arbetstid kan ske på kvällar och helger för bostäder arbete.

Elektriker arbeten kan utföras på inre elektriska system eller du får arbeta utanför den elektriska transformatorer och andra högspänningsledningar. Det är därför som elektriker måste följa stränga säkerhetsföreskrifter. Säkerhet är av yttersta vikt eftersom elektriska stötar kan allvarligt skadar eller dödar en arbetstagare.

licenskrav för elektriker entreprenörer varierar mellan olika platser. I många fall en styrelse består av samhället eller branschledare kommer att se över dina kunskaper, fysiska lämplighet och skolprestation. Styrelsen kommer också att göra att fastställa huruvida en person kan börja en lärlingsutbildning. Den lärlingsutbildning kommer att kräva tre till fem år utbildning under ledning av en mästare elektriker.

Vissa platser kommer att kräva fortbildning för elektriker behålla sina tillstånd. I de flesta fall kraven mandat ett litet antal timmar. Du kan bli tvungen att spendera fyra till åtta klassrum timmar i vidareutbildning klasserna innan tillstånd förnyas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.