Hur blir jag en Maintenance Mechanic?

Det finns fyra element, som krävs för att bli ett underhåll mekaniker: mekaniska aptitude, eftergymnasial utbildning, arbete i samband med erfarenhet och certifiering. En underhållsplan mekaniker är ansvarig för en väl fungerande av stora maskiner som används i fabriker. Denna typ av mekaniker kallas även en produktion mekaniker.

roll underhåll mekaniker är mest lämplig för människor som tycker om att arbeta med sina händer. I en typisk dag är mekaniker för att utföra löpande underhåll, ta isär, rengör och sätt ihop komplexa delar, och utför reparationer. Någon som är bra med händerna och skicklig med ett brett sortiment av verktyg kommer att finna denna typ av arbete tillfredsställande. Många människor som vill bli en underhåll mekaniker har en arbetsbänk i hemmet, där de kan reparera och demontera mekaniska anordningar.

Det finns två metoder för att uppnå den önskade postgymnasial utbildning för att bli ett underhåll mekaniker. Den första metoden är att gälla gemenskapssystem eller karriär college efter att ha avslutat gymnasiet. Dessa program kräver oftast kurser i engelska och teknik. Många program har en kompetens provningen, då den sökande är skyldiga att diagnostisera och reparera en trasig mekanisk anordning inom en viss tid.

Den andra metoden är att slutföra den utbildning som en del av ett lärlingsprogram. Elever som lär sig bäst genom att arbeta, ofta deltar i lärlingsutbildning, där de anställs i ett junior roll, under överinseende av en licensierad mekaniker. Med tiden, de är utbildade för att utföra av jobbet. Kurser som krävs för att få licensen, och dessa tas normalt på natten eller på helger. Ansökan för detta program är mindre stränga, men många arbetsgivare tar nu emot enbart lärlingar som har avslutat gymnasiet.

De närstående arbetslivserfarenhet som hjälper dig att bli ett underhåll mekaniker ingår att arbeta i en fabrik, hjälpa till med maskinunderhåll, bil reparationer, liten motor reparationer och andra jobb som kräver mekaniska färdigheter. För att bli en licensierad underhåll mekaniker, många stater har en särskild utbildning, erfarenhet och examination. Sökande som har erhållit erforderlig utbildning och erfarenhet har rätt att skriva underhåll mekaniker undersökning.

Detta flervalsfrågor test är vanligtvis tillgänglig när som helst under året. Kontakta din lokala regering tillståndsgivning myndighet att avgöra exakt var tentamen kommer att hållas. Viktig information för att se över bland annat säkerhet, mekanik, principer för fysik och etik. Vid godkänt resultat är du utfärdade en licens som ett underhåll mekaniker.

En underhållsplan mekaniker lärling är normalt betalas minimilön i början av sin karriär. När fler färdigheter är inlärda och tillämpas, nivån på löneökningar. En licensierad mekaniker ofta är skyldig att arbeta skift, kvällar och helger. Dessutom är de ofta planerade att arbeta under perioder när anläggningen stängs av, så att utrustningen kan upprätthållas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.