Hur blir jag en Kiropraktik Associate?

att bli en kiropraktisk associera måste du uppfylla de krav på utbildning och licensiering av en kiropraktor. När du börjar din kiropraktik karriär arbetar du ofta bredvid en erfaren läkare som kiropraktik som hans anställd. Denna erfarenhet kan du lära dig hur man behandlar patienter och hur man driver ett företag.

En kiropraktisk förknippar oftast majors i förskolan-med som en grundutbildning och tar kurser i fysisk och samhällsvetenskap. Sedan måste du studera en kiropraktisk läroplan för fyra-fem år vid en godkänd kiropraktik college. För att bli en kiropraktisk associera studerar du vanligtvis vetenskapen bakom healing och behandla patienter. De kurser i rehabilitering, anatomi, fysiologi, kost och folkhälsa är ibland mer intensiv än läkare eller sjukgymnaster.

Kiropraktik elever ägnar mycket av sin utbildning för att utvärdera och vård av patienter. På grund av den precision som krävs för att lära sig anpassa metoder för kiropraktisk behandling, kiropraktik medarbetare är ofta skyldiga att utföra intensiv klinisk utbildning. Dessutom är minst ett års klinisk studie omfattande faktisk vård, varav minst 4. 200 timmar klassrum, laboratorium och klinisk erfarenhet, ofta krävs för att bli en kiropraktisk associera.

Efter att tjäna din examen, du kan behöva inhämta tillstånd att utöva kiropraktik. Du bör ansöka om tillstånd i den lokala eller regionala området där du planerar att bli en kiropraktisk associera. Erhålla denna licens kommer troligen att tvinga dig att klara ett prov. I USA kommer du troligen bli tvungen att inta Statens kiropraktik granskare test och kompletterande tester, beroende på skick. Det är troligt att du bara kommer att kunna praxis i den region där du är licensierade, även om vissa områden kan det möjligt att praxis utan ytterligare provning, förutsatt att du uppfyller detta område behov.

När tillstånd, bör du gå med nästa en etablerad kiropraktor praxis. De erfarna doktor i kiropraktik blir vanligtvis din mentor. Som en kiropraktik associera bör du lära dig att integrera de färdigheter du praktiseras i skolan med verkligheten att ta hand om patienterna. Du bör också få praktisk erfarenhet av samarbete med kunder och att leverera den bästa, mest lämplig behandling för patienter. Dessutom lär sig en kiropraktik associera affärsmetoder nödvändigt att köra en kiropraktisk anläggning.

Även om du ska dela en professionell relation med din mentor, kan situationer uppstå när du bygger din egen kundkrets. För att undvika eventuella rättsliga följder, bör du skriva en före anställningsavtal att detaljerna ansvar av positionen. Genom att behandla ersättning och beteende samt ger detta avtal du att lagligt öppna en praxis och ta egna kunder med dig utan att kompensera din mentor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.