Vilka är de olika tekniska Writer jobb?

professionella skribenter som tar komplicerade tekniska frågor och omvandla dem till en version som är mer begriplig för den gemensamma person kallas tekniska skribenter. Det finns många olika tekniska skribent jobb som finns, som alla innebär att det upprättas och underhåll av tekniska dokument som omfattar många olika teknikområden. Den genomsnittliga arbete kommer i huvudsak bestå av hjälp instruktioner och datorprogram dokumentation inom branschen för informationsteknik, men många fler branscher finns i många andra områden.

Jobbet titeln "teknisk skribent" täcker faktiskt ett stort utbud av olika jobb, fält och uppgifter. En av de många tekniska författaren arbetstillfällen kan inom jordbruk, medicin, läkemedel, datorer, Internet-teknik, tillverkning och mycket mer. För det mesta kommer en teknisk skribent bidra till att skapa dokumentation som täcker ett mycket specifikt ämne inom sitt område.

En av de vanligaste tekniska skribent jobb är att en medicinsk eller vetenskap, författare. Dessa typer av tekniska skribenter arbete med forskare och läkare att skapa dokument som är avsedda att förklara eller förtydliga forskningsresultat, medicinska och mer. Det är inte nödvändigt för en att en läkare eller forskare för att bli en medicinsk författare, och möjligheter till sådana tekniska skribenter växer som mängden medicinsk och vetenskaplig information också växer.

Hälsa författare skapar artiklar och dokumentation som gör gällande hälsa och fitness trender lätt att förstå för en vanlig människa. Detta är ytterligare ett av de vanligaste teknisk skribent jobb på grund av de många människor som gillar att skriva eller blogga om hälsoutveckling. De mer erfarna tekniska skribent inom området hälsa kommer vanligtvis arbeta för ett stort företag och göra mycket mer pengar än sina frilansar motsvarighet.

En policy och förfaranden för författare är en teknisk skribent som bäst kan beskrivas med hans eller hennes titel-en som skriver och redigerar riktlinjer och rutiner för olika aspekter av verksamheten. Det finns dock olika jobb som sammanhänger med dessa ståndpunkter. Några av dessa tekniska skribenter faktiskt är ansvarig för skapande och dokumentation av företagets policy, men oftare tjänsten kräver författaren att översätta riktlinjer och förfaranden på ett sätt som lättast förstås av företagets anställda.

Det finns många varianter av teknisk skribent arbetstillfällen, vilket kan innebära mer än att bara skriva. Kända titlar av sådana arbeten innehålla uppgifter designers, doktrinen, kommunikation specialister, författare förslag, webbredaktörer, tekniska redaktörer, och många fler varianter. Ofta är dessa arbeten kräver författaren att nära samarbeta med andra författare samt tekniska experter, och större delen av tiden arbetar faktiskt anteckningar, forska, intervjua, redigera och arbeta med ämnen praktisk snarare än att bara skriva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.