Vilka är de olika ögonläkare jobb?

Det finns fyra olika ögonläkare jobb: privatpraktik, som arbetar för ett medicintekniskt företag, undervisning och forskning. En ögonläkare är en läkare som specialiserat sig på ögat och ögonsjukdomar. Kunderna är normalt accepteras genom remiss från en optiker, som har bekräftat förekomsten av en ögonsjukdom eller bekymmer.

För att bli en ögonläkare, behöver du gymnasiet hp i biologi, kemi, tandsten och engelska. Efter att ha avslutat en grundexamen, kandidater tillämpas på läkarutbildningen. Efter examen är kompletterande utbildning som krävs för att bli en ögonläkare, eftersom detta betraktas som en medicinsk specialitet. Den akademiska meriter som krävs för att kvalificera för denna typ av program är ganska höga, eftersom noggrannhet och kompetens är avgörande i denna roll. Ögat är väldigt oförlåtande och skador på grund av misstag eller förseningar är oftast bestående.

De vanligaste typerna av ögonläkare jobb finns privata läkarmottagningar. Ögonläkare kan öppna egen praktik eller gå med i en medicinsk kontor med andra specialitet eller husläkare. De flesta ögonläkare utveckla samråd med lokala sjukhus och optiker. Dessa läkare ger hänvisningar till ögonläkare patienter som behöver deras tjänster.

Det finns ett brett spektrum av ögonläkare arbetstillfällen i ett medicintekniskt företag. Ögondroppar, laser ögat behandling och ögonsjukdomar diagnostisk utrustning är alla upplever en ökad efterfrågan. En ögonläkare om personalen på ett utvecklingsbolag kan arbeta med produkten designers för att skapa en bättre produkt och tillgodose användarnas behov.

oftalmologer kan bli instruktörer på lokal eller karriär högskolor, undervisning kurser oftalmologi tekniker. De kan också bli instruktörer i att identifiera ögonsjukdomar för optiker tekniker, liksom sjuksköterskor och annan hälso-och sjukvård yrkesutbildade. Denna utbildning kan hjälpa dem på plats i början tecken på ögonsjukdomar. För att bli en instruktör, många yrkesverksamma fylla i ett intyg program i vuxenutbildning. Att lära sig mest effektiva sättet att undervisa vuxna kan vara en stor hjälp när du gör denna karriär övergång.

Forskning syn, ögonsjukdomar, och därmed sammanhängande frågor är ett stort område att utforska. Bidrag finns att få från myndigheter, föreningar vision, och andra grupper för att utöka området för kunskapen inom detta område. Många ögonläkare som vill utforska denna karriärmöjlighet bli universitetsprofessorer. Dessa ståndpunkter måste undervisningen, utan ger möjligheter till omfattande forskning.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse i ögonläkare jobb tycker om att hjälpa människor, problemlösning och arbetar självständigt. En ögonläkare kan i hög grad förbättra kvaliteten på någons liv och ge de verktyg som behövs för att bibehålla sitt oberoende. Engagemang, beslutsamhet och fin motorik är obligatoriska inom ramen för denna roll.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.