Vilka är de olika Mortgage Broker jobb?

en inteckning mäklare är en yrkesman som säljer bolån till personer på uppdrag av företag eller andra människor. Mortgage mäklare hjälper människor att förhandla finanser på grundval av deras unika ekonomiska situation och behov. De är väl insatt i den komplicerade lagstiftningen i fastighetsfinansiering, och det är en inteckning mäklare uppgift att bryta ner dessa lagar och jargong så att någon känner till egendom och fastigheter termer kan greppa situationen. Inteckning mäklare jobb handla om att hjälpa många kunder som köper egendom för första gången och vet inget om att ansöka om en inteckning lån eller få citat.

inteckning mäklare jobb har utvecklats över tiden för deras skydd för kunden. Mäklaren ansvarar för att hålla uppsikt för kunden när han eller hon är säkra inteckning eller bolån. En inteckning mäklare arbetsbeskrivning kommer att be om en samvetsgrann, detalj-orienterad och organiserad person som skall ansvara för kundernas säker och konfidentiell information. Jobb för inteckning mäklare är begränsade till dem som lyckas vinna kundernas förtroende och som behandlar kunden med största omsorg och respekt i hela den finansiella skrämmande och osäker arbetet med att säkra en inteckning.

inteckning mäklare arbetstillfällen involvera fungerar som en mellanhand mellan en kund och företaget lånar pengar för inteckning. Mäklaren räknar ut transaktionerna och deras terminologi och samtidigt tänka på ett rättvist avtal på båda sidor. Mortgage tillståndslagarna varierar mycket baserat på plats, vissa ställen kräver att alla inteckning mäklare att ha licens, medan andra gör gränser för antalet lån en mäklare kan hjälpa utan licens. Eftersom bolån är i allt större utsträckning utforskats och även en transaktion på internet, finns många platser att lossa sin lagstiftning om licenser.

Typiska uppgifter som går längs med inteckning mäklare jobb omfatta forska olika banker politik och tariffer för hypotekslån, analysera pappersarbete och villkor för kundernas bolån, förhandla fram mer konkurrenskraftiga priser och samla pappersarbete och som går det vidare till andra yrkesverksamma inom hypoteksfinansieringsstrategier industrin för emissionsgarantier och godkännande. Eftersom inteckning mäklare "jobb innebär att en hel del finansiell rådgivning till enskilda personer, särskilt de nya på inteckning industrin, kan de hållas ansvariga för vad de säger. En inteckning mäklare jobb kan vara starkt reglerad beroende på lokalisering, och mäklaren kan få allvarliga problem, bland annat jobb tillfälligt upphörande eller uppsägning, för otillbörligt råd och information till kunder. Inteckning mäklare jobb finns i fastighets-och finansiella branscher, som jobbet uppgifter kräver en överlappning av dessa två områden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.