Vilka är de olika Marine Engineer jobb?

Det finns fyra olika typer av marina ingenjör jobb: oberoende konsultföretag, som arbetar för en marin utrustning företag, undervisning och forskning. En marin ingenjör är en specialist arbetar med båtar, undervattensutrustning och relaterade system. Många marina ingenjörer specialiserade på en viss typ av marin utrustning. För att kvalificera för marina ingenjör jobb, måste du fylla i en universitetsexamen inom marin teknik och bli en professionell ingenjör (P. Eng). Detta är ett specialiserat program som är tillgänglig från ett begränsat antal universitet.

Ett växande antal marina ingenjörer öppna en egen privat praktik. Arbetar som oberoende konsulter, ger de kunskaper till kunder. Tjänsterna kan omfatta design, konstruktion eller reparation projektplaner och arbetar med kunden för att förstå deras behov. Det finns få branscher som kräver en heltid marina ingenjör på personal.

Den vanligaste typen av marina ingenjörer jobb innebär att arbeta för en marin utrustning företag. I det här jobbet, design ingenjören nya produkter, arbetar med utrustningstillverkare att tillverka och testa produkter och sedan recensioner reparation och underhåll av utrustningen. Marin utrustning innefattar ubåtar, dränkbara fartyg, fjärrkontroll undervattensfoto undersökning utrustning, och tillhörande utrustning.

Det finns en lång rad marina ingenjör arbetstillfällen i undervisningen. Använda hans eller hennes presentation färdigheter, kan en ingenjör ge instruktion att produktchefer eller teknologer ett community college. Dessa kurser kan omfatta samarbete med marin utrustning, design frågor unika för marin utrustning och mycket mer.

För att bli en instruktör, många ingenjörer fylla i ett intyg program i vuxenutbildning. Att lära sig mest effektiva sättet att undervisa vuxna kan vara en stor hjälp när du gör denna karriär övergång. Ingenjör skolan är mycket kunskapsbaserad och inte ger en möjlighet att lära sig presentationsteknik. Ta dig tid att skaffa sig dessa kunskaper när du gör denna förändring.

Marine Engineer jobb i forskning är prognosen att uppleva en större än genomsnittlig tillväxt de närmaste fem till tio år. Detta fält får mer uppmärksamhet när vi försöker lära sig mer om den marina miljön. Olika forskningsområden är inriktat på transport till utmaningar, möjliga lösningar för trycket och vikt om marin utrustning, och människans påverkan på den marina ekologin.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse i marin teknik arbetstillfällen njuta lösa problem och arbeta självständigt. Många framgångsrika ingenjörer byggt sina metoder genom rykte. Skicklighet, förmåga att uppfylla kundernas förväntningar, och upprätthålla goda affärsrelationer är avgörande för en lång karriär. Det är mycket viktigt att hålla dina kunskaper aktuella, uppmärksamma nya trender, och titta på andra program för marin teknik utvecklingen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.