Vilka är de olika Kiropraktik program?

Kiropraktorer är läkare som är specialiserade på spinal justeringar. De har en grundlig förståelse av ryggraden, eller kotor, och nervsystem. En kiropraktor använder naturlig terapi, såsom spinal manipulation, visualisering, andningsteknik, örter och vitaminer, i stället för kirurgi eller läkemedel. Kiropraktor program finns i hela landet, eftersom detta är ett område med ökande efterfrågan.

För att bli en kiropraktor, en två-till fyraåriga grundutbildningen först krävs. Efter detta kommer den personen få antingen en intresseföretagets eller kandidatexamen. Det är en bra idé att studera naturvetenskap på grundnivå institutionen, och Bachelor of Science grader är fasta språngbrädor till kiropraktik program.

Efter detta måste ett fyraårigt kiropraktik programmet fullföljas. I USA är 16 kiropraktik program ackrediterade av rådet den kiropraktik utbildning. Andra kiropraktik skolor i USA och runt om i världen kan hittas med hjälp av Internet för att söka efter kiropraktik program. Att vara antagen till ett av dessa program skall de sökande har minst 90 termin timmar på en grund-skolan, bland annat kurser i engelska, samhällsvetenskap, humaniora, biologi, kemi, fysik och psykologi. Många kiropraktik program emot antingen en kandidatexamen eller intresseföretagets utsträckning, men eftersom de flesta sökande har en kandidatexamen, är det många skolor lutar åt endast acceptera den fyraåriga grundexamen.

Kiropraktik programmen består av 4. 200 timmars arbete. Detta innebär en kombination av klassrumsundervisningen och praktiskt, praktisk erfarenhet. Vid de flesta institutioner, de första två åren inriktas på breda ämnen som anatomi, fysiologi, folkhälsa, mikrobiologi, patologi och biokemi. Eleverna lär sig främst genom lektioner och laborationer under denna del av programmet. De flesta skolor tillbringa de sista två åren av programmet undervisningen mer inriktade kurser på ryggraden manipulation och anpassning, och elever få direkt medicinsk utbildning genom att arbeta med verkliga kiropraktorer på hälsocentralerna, lärande diagnos, neurologi, ortopedi, geriatrik och sjukgymnastik.

När eleverna fylla i kiropraktik programmen, är de tilldelas doktor kiropraktik (DC) grader. Innan du börjar kiropraktik karriären, måste läkarna passera första statligt godkända undersökningar för att få tillstånd att utöva verksamhet som kiropraktor. Kiropraktik jobb kan sedan sökas av kiropraktorer. Fortbildning kurser måste tas varje år för att hålla den kompetens skarpa, även om antalet årliga krävs timmar varierar beroende på tillstånd. Dessa kurser erbjuds genom kiropraktik program på universitet eller kiropraktik föreningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.