Vad ska jag förvänta mig av Aviation Training?

Det finns tre aspekter till flyget utbildning: klassrum, simulering och verklig erfarenhet från. Denna typ av utbildning krävs för alla som vill flyga en kommersiell eller privat jet. Termen luftfarten avser alla typer av mekaniska flygning, och samma utbildning och kompetens krävs för att flyga mindre body-plan eller segelflygplan som ett passagerarplan. Människor som är exakta, matematiskt lutande, och kan tänka snabbt i en krissituation finna den största tillfredsställelse inom luftfarten utbildning. Ett licensavtal examen måste avslutad innan du kan flyga ett plan av något slag.

Den första delen av detta utbildningsprogram är i klassrummet komponenten. Obligatoriska kurser omfattar fysik, kalkyl, vektorer, geometri och telemetri. Ytterligare kurser i flykten mekanik, aerodynamik, och geografi är också en del av detta program. Många människor underskattar hur mycket matte och fysik kunskap krävs för att flyga ett plan. Tänk på detta när du planerar din luftfart utbildning.

Den andra delen av utbildningen är flygsimulering. Alla som flyger skolor har en flygsimulator. Detta verktyg i ovärderliga när utbildning piloter. Studenter kan få kontroll över planet i en trygg miljö, ger dem möjlighet att lära av sina misstag och praxis de kunskaper som krävs med liten risk.

Många skolor har ett visst antal simulator timmar som eleverna kan ha som en del av standardprogram. Sökande som behöver ytterligare timmar kan finna att det finns en extra avgift för detta. Denna utrustning är mycket dyr och kräver betydande makt och teknisk personal för att driva och underhålla.

Efter att ha passerat flera viktiga tester i simulatorn, har studenten rätt att slutföra kort Skolflygning i en riktig plan. Flygningen instruktör är med den studerande hela tiden och har valfria kontroller som de kan använda, det skulle bli nödvändigt. Det finns en standarduppsättning av manövrer och färdigheter som eleverna måste utföra självständigt passera luftfart utbildning.

Aviation utbildning är en av de dyraste utbildningsprogram tillgängliga. För många människor är det att förverkliga en barndomsdröm. Det är dock viktigt att vikta de kostnader och tid som krävs för att slutföra denna utbildning innan du börjar.

Ett program pilotutbildning är vanligtvis åtta till 12 månaders heltid skolan. Deltid program tar ofta två till tre år att slutföra. Granska sysselsättningsmöjligheter tillgängliga för dig när hela utbildningen och avgöra om detta är rätt program för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.