Vad gör Railroad polisen gör?

Railroad polisen brottsbekämpande tjänstemän som är ansvariga för att upprätthålla säkerheten för järnväg varven, tåg och tillhörande webbplatser. Dessa brottsbekämpande personal är vanligtvis anställda av järnvägen, men de har samma befogenheter som poliser som arbetar för regeringen, och att de ofta samarbetar med verkställighet regeringen brottsbekämpande organ att utreda och lagföra brott. Som med andra medlemmar i brottsbekämpande myndigheterna, järnväg polisen i första hand oroade över den allmänna säkerheten.

historia Järnvägen polisarbete är nästan så länge historia järnvägar. Från de första dagarna av railroading insåg Jernvägsbolagen att de behövde säkerhetsstyrkorna att behandla frågor som t. ex. stöld, olaga intrång och skadegörelse. Railroad polisarbete är ungefär samma i dag, med vissa ändringar för att behandla frågor som terrorism och sabotage.

För att verka för att järnvägen polisen, måste någon fylla samma utbildning erbjuds andra fred officerare, som omfattar gå på en akademi för brottsbekämpning, och de måste klara fysiska prov, bakgrundskontroll, och prov som är utformade för att bekräfta kunskap och kompetens. Även järnvägen polisen brukar arbeta för en järnväg, kan de även arbetar för transitering myndigheter och regeringen, beroende på hur polisarbete är organiserad i den nation eller region där de arbetar.

Railroad polisen sysslar med brott mot lag som äger rum på tåg och i tåg-varv och tågstationer. En viktig fråga är olaga intrång, eftersom intrång hotar säkerheten för järnvägen och det kan vara mycket farligt för inkräktare. Railroad polisen behandlar också frågor som trafikkontroll runt järnvägen egendom, tåg trattar som försöker ett ryck en snålskjuts på tåget, med hänvisning till människor för att inte stanna vid järnvägen korsningar när inte detta, och att gripa vandaler som skadar egendom som tillhör till järnvägen. De kan också gripa brottslingar för vilka optioner har utfärdats, och samarbeta med brottsutredningar.

Vissa järnvägen polisen rida längs med tåget och är en del av besättningen som garanterar passagerarnas säkerhet och bekvämlighet . Railroad polisen kan också vara stationerad i tågstationer och varven tåg, assistans till allmänheten, brottsbekämpande, och skapa en synlig säkerhetsstyrkan. Medan många järnvägen polisen är intresserad av tåg och historia tåg, en kärlek till tåg är inte alls krävs för att bli en järnväg polis, och faktiskt en del inte ens åka tåget.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.