Vad betyder en Steamfitter göra?

Steamfitters faller i stort sett i samma kategori som pipefitters och sprinkler installatörer system. Huvuduppgiften för en steamfitter är att underhålla, reparera, montera och även skapa rör och rörsystem. Eftersom rören används i många industriella och privata byggnader lika, är en uppgift för en steamfitter en krävande.

Det finns många uppgifter som en steamfitter måste kunna utföra för att säkra ett fast jobb. Vissa av dessa funktioner inkluderar läser och tolkar rör specifikationer, skapa vägg öppningar för rörledningar, mätning rör bredd och längd, förståelse olika typer av rör, och effektivt med utrustning rör provning.

En steamfitter jobb miljö är en tuff en. Rör kan placeras inomhus eller utomhus, trots att de nästan alltid finns i små utrymmen. Följaktligen får steamfitters vara villiga att skala höga väggar, krypa in i trånga utrymmen, och tillbringar större delen av dagen stående. Dessutom de som söker denna typ av befattning bör kunna bära tunga föremål på en daglig basis.

Även om de flesta steamfitters arbeta 40 timmar i veckan, är de som är ansvariga för underhåll av rörsystem förväntas vara på ringa hela tiden. Ofta kommer en steamfitter att kontaktas under helg-och kvällstid för att åtgärda trasiga rör. De flesta människor inom denna handel är anlitad av heltidsanställda, även om vissa personer får arbeta på ett avtal.

Arbetsgivare som anställer steamfitters inkluderar kraftbolag, motor bolag fordon, utvecklare, stålproducenter, företag konstruktion, olika outfits underhåll och vissa företag metall. I huvudsak kommer alla tillverkare eller privat fastighetsägare behöver hjälp av en steamfitter.

Eftersom rollen som en steamfitter är till stor del tekniska, är en lärlingsutbildning ofta krävs innan en heltid kan erhållas. I vissa länder måste särskilda certifieringskrav också vara uppfyllda. Utbildning-vis, en gymnasieexamen är oftast nödvändig för att arbetet på detta område, även om detta inte alltid fallet. I vissa delar av världen, på arbetslivserfarenhet är viktigare än formell utbildning.

Jobb inom detta område kan hittas genom direkt kontakt med potentiella arbetsgivare. Dessutom kan viss handel-baserade arbetsplatser inkluderar rörsystem positioner. Det finns litet utrymme för marknadsföring inom detta område, även befordringar av ledningens mening kan förekomma. Varje person som hoppas kunna arbeta med rör skall ha grundläggande matcha kompetens, en fallenhet för kommunikation och en känsla av intuition som kan åberopas. Ofta de med framgång inom denna handel bygga långsiktiga arbetsgivare relationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.