Vad betyder en Mekanisk luftkonditionering göra?

En mekaniker luftkonditioneringen är en man eller kvinna som specialiserat sig på att installera och reparera olika typer av enheter luftkonditionering. Vissa professionella arbete på mycket stora värme, ventilation och luftkonditionering (HVAC-system) i kontorsbyggnader, lagerlokaler, skolor och fabriker, medan andra fokuserar på mindre enheter som används i hus och hyreshus. Luftkonditionering mekanik behålla enheter genom att ägna särskild uppmärksamhet åt ventilationssystem, kylvätska tankar, elektriska motorer och andra vitala komponenter. Majoriteten av professionella arbete för oberoende verkstäder, tillverkare och butiker, även om vissa hyrs av privata företag eller driver eget företag.

När en bostad eller företag ägare beslutar att ha ett nytt luftkonditioneringssystem installerat, han eller hon vanligen konsulterar en mekaniker. En professionell kan rekommendera den bästa enheten för en viss typ av etablering och anskaffa verktyg och utrustning som behövs för att installera den. På byggplatsen följer luftkonditionering mekaniker noggrant ritningar och tillverkarens instruktioner för att säkerställa att allt är monterade och installerade på rätt sätt. Han eller hon använder ett antal hand-och motordrivna verktyg, inklusive hammare, skruvmejslar, borrar, och facklor för att utföra detaljerade anläggningar.

människor är beroende av tjänster av kvalificerad mekanik luftkonditionering för att hålla rummen svala vid varm väderlek . En luftkonditionering mekaniker som specialiserat sig på reparationer förstår den komplicerade strukturen av VVS-system, bostäder och luft enheter konditionering, och vet hur man felsöker system när problem uppstår. En reparation kan vara så enkelt som att fylla en kylvätska tank eller så intrikata som nedmontering en hel elektrisk motor för att ersätta skadade delar. Proffs använder sina kunskaper om matematik, fysik, maskinteknik och byggteknik att diagnostisera och åtgärda fel system.

En person som vill bli en luftkonditionering mekaniker kan få yrkesutbildning vid en yrkesskola eller Community College, som kan ta allt från sex månader till två år att slutföra. Ges studenten klassrumsundervisning och praktisk utbildning för att lära dig grunderna i handel, inklusive säkerhet, lokala lagar, installation förfaranden, elektronik reparationer och plan läsning. De flesta nya mekanik arbeta som lärlingar för etablerade proffs i upp till fem år för att få viktig praktisk erfarenhet inom området. När en person har avslutat alla utbildningskrav, han eller hon måste genomgå en licensiering examen som förvaltas av hans eller hennes stat eller land. En ny luftkonditionering mekaniker som planerar att arbeta med farligt gods eller köldmedier krävs vanligtvis att genomgå ytterligare prov säkerhetsintyg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.