Vad betyder en Föredragande göra?

En föredragande, som även kallas ett upphovsmannen, är en man eller kvinna som specialiserat sig på att skapa tekniska ritningar. Proffs gör både hand ritningar och datorstödd konstruktion (CAD) ritningar för olika strukturer. En föredragande tar idéer, skisser och begrepp från designers och förvandlar dem till detaljerade, korrekta slutliga planer. De flesta upphovsmän är specialiserade på att skapa särskilt diagram eller ritningar, såsom utformning av bostäder, byggnader, broar, industriell utrustning, eller konsumentelektronik. Majoriteten av yrkesverksamma inom arbetet för utarbetandet av företag, fabriker och byggföretag, även om vissa kvalificerade arbetstagare driver sina egna företag.

Det är vanligt att en föredragande för att arbeta enbart i en viss bransch eller disciplin. Civil upphovsmännen till exempel arbeta med ingenjörer och lantmätare för att förbereda marken kartor och skiss ritningar för byggnader, broar, tunnlar och vägar strukturer. En mekanisk föredragande kan rita diagram för maskiner samt delar, medan en elektronik upphovsmannen kan redogöra för scheman för elektriska ledningar och ström i hus eller konsumentprodukter. Det är viktigt att yttrande att veta mycket om den bransch där de är specialiserade, eftersom ritningar och ritningar måste innehålla minsta detalj.

Modern datateknik har drastiskt förändrat roller och ansvar för yttrande. CAD-program tillåter experter för att skapa mycket exakt skala ritningar som lätt kan ändras. En föredragande kan genomföra virtuella ritverktyg för att skapa perfekta geometriska former och två-dimensionell kurvor. Vissa avancerade CAD-program tillåter författare att göra tredimensionella representationer och en ritning från flera vinklar. CAD-program kan även användas för att simulera verkliga förhållanden så att ingenjörer och projektörer kan förutsäga den strukturella stabiliteten av en föreslagen design.

Den som vill bli en föredragande kan bedriva en examen från en teknisk skola, samhälle college eller universitet. Många yrkesskolor och tvååriga högskolor erbjuder program i teknisk ritning, utkast läsning, och CAD. Vissa motiverade individer väljer att ta online eller korrespondenskurser, där de utnyttjar CAD-program på sin dator för att lära sig grunderna i utformningen. Fyra och fem års program vid universiteten ger vanligen studerande möjlighet att specialisera sig på industriell design, arkitektur, eller teknik-baserade kurser ritning. Även i skolan, eleverna har möjlighet att börja bygga en professionell portfölj presentera för potentiella arbetsgivare.

Ny upphovsmän ofta hitta ett arbete i arkitektur, utarbetande, och ingenjörsföretag. Andra arbetsgivare finns företag design konsulttjänster, byggföretag och fabriker. Professionell certifiering är vanligen inte nödvändig för att finna arbete inom området, men många nya författare väljer att ta skriftliga och ritning prov från nationella organisationer att förbättra sin trovärdighet. Föredragande i USA kan fortsätta intyg från den amerikanska Design Drafting Association. Liknande organisationer finns i de flesta andra länder, och berörda individer kan hitta certifiering information genom att kontakta lokala arbetsgivare eller söka på Internet efter möjligheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.