Vad betyder en Expediter göra?

expediter har tre huvudsakliga ansvarsområden: se över inköpsavtal som rör leveranser av varor, låta just in time-leveranser, och uppfyller strikta deadlines. Expediters är ansvariga för kontrollen av transporter av paket inom en viss tid. I allmänhet expediters arbetar för ett företag med en stor mängd material flyttar in och ut. Dessa material är antingen ömtåliga eller leverans måste samordnas på grund av begränsat utrymme. Expediters återfinns ofta i bygg-och livsmedelsindustrin förberedelser.

Människor som tycker om en utmaning, är naturligtvis utåtriktad och njuta av en betydande social interaktion i sitt arbete rapport största tillfredsställelse som ett expediter. Som ett expediter kommer du att träffa kunder, leverantörer och företag leverans. Förmågan att interagera med andra samtidigt kommunicera tydligt och effektivt är mycket viktigt.

Oavsett vilken typ av företag är expediter ansvarar för förvaltningen av tidpunkten för leveransen. Detta är avgörande för en väl fungerande företag, liksom förmågan att hålla kostnaderna nere. De är vanligtvis med i Köpekontrakt bereder så att klausuler och krav kring leverans av varor och eventuella påföljder för underlåtenhet att fungera som kontrakterats.

Arrangera precis i tid leverans är en komplicerad process. Även om krav kan införas i kontraktet, är det nödvändigt att faktiskt schemalägga leveransen närmare det datum då varan behövs. Uppgifter om lastbryggan, leveranstid fönster, all dokumentation som krävs, och kontaktpersonen på plats måste alla vara som ett led i processen. Ett fel i tiden kommer att leda till överbeläggning på sajten, och leverans lastbilar som väntar på att lasta av sina varor. Dessa förseningar kommer att öka kostnaderna och kan fördröja arbetet.

En expediter verk typiskt för ett stort företag med flera samtidiga projekt. I denna typ av arbete, är timing allt. Ett nätverk av förbindelser är en stor hjälp, så att expediter att använda den mest effektiva metoden att leverera material. Till exempel, om en leverans av fönster måste ankomma på arbetsplatsen på ett visst datum, men att företaget inte kan ordna det, måste expediter göra alternativa arrangemang för att säkerställa leverans sker i tid. Möjligheten att snabbt komma åt nätverket och gör nödvändiga arrangemang är avgörande i det här jobbet.

expediter är också ansvarar för leveransen aspekt av projektet. Detta kan kräva uppföljning med leverantörer före leveransdagen möte med webbplatsen handledare och prata med projektledningen. Alla frågor, förseningar eller problem måste lösas omedelbart. Hantera avtal, hålla ordning på frågor och se till att kostnaderna inte ökar oväntat, och följa upp klagomål är alla en viktig del av en expediter jobb.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.