Vad betyder en Antagningsnämnd representant göra?

antagning representant är en person som arbetar för en högskola, universitet eller skola för att hjälpa studenter och potentiella studenter att komma igång i sina studier. Han eller hon kan vara ansvarig för att elever i klasser, ge råd om vilka klasser som behöver vidtas för att uppnå vissa akademiska mål, och ge råd i frågor som studentbostäder eller finansiellt stöd. De flesta skolor uppmuntra eleverna att söka hjälp av en utbildad antagningen företrädare att göra det bästa av sina bekännelser process.

En av de viktigaste jobben av en antagningen företrädare är att hjälpa studenter vidta nödvändiga åtgärder som behövs för att börja klasser. Detta kan innefatta att välja en stor, med ett test, lista ut om en särskild studiekurs erbjuds, och besluta om vilka klasser för att registrera dig på. Även om dessa kan verka som enkla uppgifter, kan det ofta vara en skrämmande upplevelse att lista ut vilka kurser som behövs för att uppgradera med en viss grad och vilka klasser som behövs som en förutsättning. En antagning företrädare bör utbildas i alla klasser som erbjuds på skolan för att på bästa stöd till elever med viktiga beslut.

Studerande kan också behöva en antagningen officer att hjälpa dem att faktiskt anmäla sig till deras kurser och se till att alla ekonomiskt stöd är på plats. Trots att många skolor har ett separat finansiellt stöd avdelning arbetar antagningen representant med dem för att se till att alla medel är på plats så att studenter kommer att kunna hålla sina klasser, ta emot boende, och få böcker. Detta ger en smidigare övergång till skolan utan att behöva gå fram och tillbaka mellan olika avdelningar.

I de flesta fall är tillträde representerar den första personen en elev kommer att möta från en viss skola. Han eller hon kommer att välkomna elever, ge information om lärare och campus liv, och ibland ger turer på campus. Antagning tjänstemännen får känna många av de professorer eller lärare och kan erbjuda en inblick i vilka klasser en student får bästa passform bygger på inlärningsstil och akademisk historia. Till exempel kan en spansk student placeras med en lärare som undervisar på det sätt som eleven lär sig.

Många skolor uppmuntra elever att besöka en antagningen representant tidigt att se de får de klasser som de behöver. Det ger dem möjlighet att ta endast de kurser de behöver innan klasserna är fyllda. När detta inte är möjligt representanter kan ge råd i olika sätt att få rätt antal krediter timmar och registrera dig för klasser tidigare eller senare än vanligt för att fylla upp sitt schema.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.