Vad är några olika typer av vård Karriär?

Det finns en myriad av möjligheter som hälso-och sjukvård karriär på sjukhus, vårdcentraler och läkarmottagningar i hela världen. Dessa jobb kör gambit från administrativa arbeten till de som faktiskt behandlar patienter en-på-en. Oavsett om man väljer att vara administratör, sjuksköterska eller läkare, sjukvård karriär erbjuder något för nästan alla.

När de flesta människor tänker på vård karriären, tror de ofta jobb som kräver en hel del erfarenhet eller åtminstone en omfattande utbildning. Det är sant att många arbetstillfällen i hälsovårdsindustrin kräver eftergymnasial utbildning och en del kräver avancerad grader, det finns många möjligheter på alla utbildningsnivåer. Sjukvård karriärer endast begränsas av en vilja att göra jobbet. Okvalificerade befattningar inkluderar som en medicinsk kurir, hushållning och allmänna skyldigheter kontor.

Fördelarna med hälso-och sjukvård karriär är många. Först fördelarna är vanligtvis några av de bästa av alla branscher, särskilt de förmåner som har samband med sjukvård, såsom sjukförsäkring. För det andra är industrin ganska isolerade från recessionen. Även om någon industri verkligen är recession-proof, behandling av sjukdomar behövs både goda ekonomiska tider och i dåliga. För det tredje är den lön oftast över genomsnittet för arbeten som kräver liknande expertområden inom andra branscher.

Men hälso-och sjukvård karriärer har också ett antal negativ. För det första kan timmarna vara olagliga. Åtminstone kan de bli lång och långtråkig. För det andra arbetar med semester är nästan alltid krävs, åtminstone för frontlinjen medicinsk personal såsom sjuksköterskor. För det tredje kan en del av arbetet vara smutsig och obehaglig. Men när det gäller en anställd som söker stadig arbete som inte är beroende av ekonomin, kan det vara rätt väg att gå.

Förutom de naturaförmåner sysselsättning, anställda ofta peka på andra fördelar med vård karriär. Anställda gör en skillnad, varje dag, i någons liv. De är helande sjukdomar, vilket gör en patient mer bekväm, eller ge en hjälpande hand när det behövs som mest. Sådana saker kan ibland betyda lika mycket eller mer än någon lön eller annan typ av förmån.

För den som söker på vård karriärer, de positioner som kräver avancerade grader, till exempel läkare eller sjuksköterskor, som efterfrågas. Enligt US Bureau of Labor Statistics, efterfrågan på dessa positioner är inte väntas mattas något tillfälle inom en snar framtid. Dessutom är betala för dessa kvalificerade befattningar förväntas också öka snabbare än inflationen, vilket de vård karriären kommer att bli allt lukrativ.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.