Vad är mode Consulting?

Fashion Consulting är en professionell service som erbjuds personer som behöver hjälp att köpa, samordna och accessorizing kläder. Utbildade konsulter kan antingen göra subtila eller drastiska förändringar till sina kunders garderober, smink och frisyrer för att förbättra deras utseende och hålla dem uppdaterade om de senaste modetrenderna. En professionell kan arbeta för en enda kund, till exempel en kändis, politiker eller person från näringslivet, eller erbjuda tjänster till många människor att hjälpa dem att bättre mode val. De flesta experter arbetar för modeföretag samråd, tillverkare kläder, ateljéer film och TV-bolag sändningar, även om vissa konsulter väljer att driva egna företag.

En person kan söka ett sätt konsult när han eller hon helt enkelt inte har tid att välja och köpa nya kläder. Dessa konsulter går ofta handla för sina kunder, plocka ut kläder och accessoarer som de tror kommer att se det bästa för vissa tillfällen. En professionell kan lägga till alternativ för en persons befintlig garderob eller helt ersätta innehållet i hans eller hennes garderob. Konsulten anser att stilen en klient hoppas att uppnå, de omgivningar där kläder kommer att bäras, och kostnader för olika saker när du gör stora garderob förändringar.

Mode samråd innebär att sammanföra en snygg outfit med lämpliga tillbehör, smink och hår. Många mode konsulter är kosmetika experter kan fastställa de bästa färgerna, nyanser, och mängder av smink produkter att använda på sina kunder. Konsulter förklarar ofta att frisörer grundläggande ser de vill för sina kunder, och många yrkesverksamma faktiskt klippa och styla håret själva.

Lyckad mode samråd kan leda till många fördelar för kunderna. Förutom att förbättra sitt utseende, kan konsulter förbättra kundernas självkänsla genom att göra dem att känna sig mer bekväm i offentliga miljöer. En individ som vet att han eller hon ser bra ut är oftast mindre spänd och självmedveten i sociala situationer. Dessutom yrkesverksamma ofta blir nära vän med sina bästa kunder över tiden.

En person som vill komma igång i mode samråd fältet kan bedriva en två-eller fyra-åriga utbildningsprogrammet vid en ackrediterad institution. Många studenter bedriva verksamhet eller mode grader merchandising, och vissa skolor erbjuder program med särskild inriktning på mode hört. Medan inskriven i ett program, en blivande konsult lär sig om historia mode den framskjutande vissa stilar och de bästa metoderna för att sätta ihop en garderob. Efter examen, de flesta nya konsulter arbetar som lärlingar eller assistenter till yrkesverksamma inom området att få stor kännedom om hur man får, tack, och hålla kunder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.