Vad är ett C + + Programmerare?

A C + + programmerare är en person som skriver datakod i C + + programmering språk. C + + är ett objektorienterat programmeringsspråk, vilket innebär att en C + + programmerare ska förstå klasser och andra aspekter av objektorienterad programmering. C + + programmerare kan hittas på många områden, inklusive videospel programmering och affärsprogram skapande.

C + + programmerare skriva datorprogram i C + +, som är ett mitten-nivå datorspråk. Mid-nivå datorspråk tillåta programmerare att skriva kommandon i lättare att förstå termer sedan binära språk en dator förstår. När programmerare är gjort skriver kommandon (sk code), är koden översatt av en kompilator till ett språk som datorn kan förstå.

C + + är ett objektorienterat programmeringsspråk, så ett C + + programmerare borde förstå vad som är unikt objekt Rikta om programmering (OOP). Objektorienterad programmering innebär att man använder datastrukturer som kallas objekt i både brett och unikt sätt. Funktioner kan agera olika beroende på vilken typ av objekt kallas av funktionen. Icke-OOP språk saknar föremål, och är mer stela när det gäller att hantera data.

C + + programmerare kan hittas skriva många olika typer av koden. Program som webbläsare,, grafik redigering program och data analys program har alla varit skrivna på helt eller delvis med C + +. Datorspel är ofta kodade delvis i antingen C eller C + +. Ansökningar utformade för vissa typer av mobiltelefoner har också utformats med C ++.

C + + är en utlöpare av programmeringsspråket C. Det beskrivs ofta som "C med klasser", även om det finns andra skillnader också. AC programmerare kan finna det lätt att övergången till C + +, eftersom mycket av språket är detsamma.

C + + är ett av de vanligaste kända programmeringsspråk. Det är ofta lära sig att programmerare tidigt i sin högre utbildning, och kan även vara den första datorn språk som de lär. C + + 's popularitet, men delvis har urholkats av nyare språk, däribland nyare versioner i C-familjen som C # och Objective-C. Vart och ett av dessa språk har sina egna fördelar och brister, och bör inte betraktas som överlägsen alla andra i varje situation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.