Vad är en lokal Truck Driver?

En lokal lastbilschaufför är en leverans person som driver en stor lastbil eller van inom ett relativt litet geografiskt område, t. ex. en stad eller län. Till skillnad från långväga förare, de flesta lokala lastbilschaufförer njuta regelbundna arbetstider och öppettider. En förare får leverera möbler, paket, eller byggmaterial till sina lokala destinationer. Omfattande formell utbildning är vanligen inte nödvändig för att bli en lokal lastbilschaufför. För att driva stora eller lastbilar specialitet, men en person kan åläggas att passera en lastbil kurs förarutbildning och få ett vanligt körkort (CDL).

Lastbilsförare leverera rutinmässigt konsumentvaror, möbler och livsmedel till lokala distributörer och restauranger. De plockar upp transporter i lager, kontrollera kvantiteter, ladda kryssrutor och leveranser. Vid ankomsten till en destination, den lokala lastbilschaufför lastar transporten och kontrollera den kvantitet och kvalitet av produkter med butikschefer. Parcel lastbilschaufförer enligt samma protokoll för att leverera paket direkt till kundernas hem.

En lokal lastbilschaufför för små företag och distributörer kan bli skyldig att sälja. Till exempel kan en förare för ett lokalt bageri besöka ett antal livsmedelsbutiker att tala med ägarna om att föra bageriets produkter. Föraren ger prov varor, förhandlar volymer och priser, och ställer upp leveranstider med butiksägare. Mest rutt förare förväntas hålla noggrann dokumentation av deras försäljning och leveranser för att säkerställa kvalitet kundservice korrekta betalningar.

Byggföretag lita på förare att hämta och leverera byggmaterial till lediga platser. En lokal lastbilschaufför laster hans eller hennes specialitet lastbil med trä, metall eller annat material, och lastar dem på sin rätta destination. När ytterligare material behövs för att avsluta ett jobb, är lastbilschaufför som krävs för att göra snabba resor till timmer varv eller växter distribution.

De flesta företag inte fastställa stränga utbildningar för nya förare. En person som är bekant med en stad och är fysiskt kunna röra sig paket till och från av en lastbil är kvalificerad för de flesta arbeten. Nya medarbetare rider vanligtvis tillsammans med erfarna förare i några dagar eller veckor att lära sig linjer och förfaranden. Förare som förväntas för att göra försäljningen eller ofta behandla kunder ofta får utbildning kundservice i form av videor och lektioner.

En person i USA som vill köra lastbilar som väger mer än 26,000 pounds (11. 793 kg) krävs för att få ett CDL. Många privata akademier, företag lastbilstransporter, och yrkesinriktade skolor erbjuder CDL kurser för att förbereda nya drivrutiner. Utbildningen omfattar både teoretisk undervisning och praktisk undervisning på operativt tunga fordon. Efter avslutad utbildning kan en person ta ett officiellt körprov för att tjäna en CDL. De flesta andra länder har liknande utbildning och licenskrav för förare som planerar på operativt tunga fordon.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.