Vad är en bröllopsbutiker Konsult?

Ett brudkläder konsult kan också kallas ett bröllop planerare eller bröllop konsult. Typiskt, men många människor kan erbjuda konsulttjänster, mest professionella konsulter håller med om att en äkta brud konsult är brudens bästa vän i alla planeringsstadiet och på dagen för bröllopet. De har etablerade relationer med ett antal människor i samhället som skulle hjälpa till med bröllop, exempelvis catering, musiker, florister, klädbutiker, företag chaufför, resebyråer, och dem som äger eller kör lokaler, restauranger, kyrkor, etc, där ett bröllop skulle kunna ske. Den brudkläder konsult har som sin huvudsakliga uppgift, målet att göra ett bröllop och alla händelser i förväg, så nära perfekt som möjligt för brudparet, med tanke på deras budget.

Även om det inte brudkläder konsult skolor, många människor som väljer detta yrke är högt utbildade. Vissa är erfarna i planeringen och andra har till college grader i affärer eller yrken. Det är klokt att leta efter konsulter som antingen är erfarna eller välutbildade. Kontrollera alltid med Better Business Bureau också att se till att det inte finns några klagomål rörande brudkläder konsult du planerar att hyra.

Många konsulter arbetar med procentuella, även om vissa kan ta ut en timtaxa, särskilt om kostnaden för bröllopet är relativt låg. Vanligtvis kan du räkna med att betala en brud-konsult mellan 10-20% av den totala kostnaden för vigseln. Alltså, om du har en $ 20,000 US Dollar (USD) bröllop, konsultföretaget avgiften skulle vara allt från $ 2. 000 till 4. 000 USD. I efterfrågan konsulter med hög profiler kan ta ut ännu mer, och får särskilt debitera mer om den planerade bröllop kräver resor.

Inledningsvis kan en konsult träffa bruden och brudgummen, bruden ensam, eller bruden och hennes föräldrar. Hon får en känsla av tillåtna budget, brudens behov och önskningar för bröllopet, (och möjligen familjens eller brudgummens önskemål) och sedan hjälper bruden genom att presentera henne med val som är exakt vad hon vill, eller så mycket som budgeten tillåter . Hon får följa med bruden för att uppfylla alla yrkesgrupper som arbetar med bröllop och hjälpa henne att göra val som kommer att hålla henne i hennes budgetramen. Målet i planeringsstadiet är att presentera den bruden med alternativ som överensstämmer med hennes vilja och att göra det på en kort tid så att bruden kan hålla henne sysselsatt livsform och inte bli oroad över att behöva göra alla SPRING.

brud konsulten även kan planera inför bröllopet händelser som duschar, släktträffar, och repetition middagar eller hon kan arbeta med familj eller vänner att hjälpa dessa händelser går smidigt. Hon kan boka resor för familjer som lever i området, handtag skicka inbjudningar och räkna ut totala antalet deltagare. Vissa konsulter hjälper även ett par planerar sin smekmånad. På bröllopsdagen är konsult på plats för att se till att alla och alla företag som deltar är där de behöver vid en lämplig tidpunkt, och hon eller han kan också hantera alla sista minuten problem som uppstår som en plötslig storm i ett utomhus dygnet .

Beroende på priset på bröllop och hur många bröllop ett bröllop konsult planer varje år, kan konsulter göra ett bra boende med sitt arbete. Konsulter som plan två $ 20. 000 USD bröllop en månad kan göra mellan $ 48,000-96,000 ett år. Hantering här många bröllop kan vara svårt och tidskrävande, särskilt om bröllop är komplexa och kräver täta möten med medlemmar av bröllop eller resor. Men många konsulter ha flexibilitet att genomföra några om inte alla av sitt arbete hemifrån, och som har många kontakter i brud-branschen kan ha möjlighet att snabbt plan även utarbeta bröllop.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.