Vad är en Personal Shopper?

En personal shopper är en person som hjälper en annan med sin shopping. Den personal shopper kan en frilansare som hyr sina färdigheter för att en utvald grupp människor. Personlig shoppare kan också arbeta för stora butiker i särskilda avdelningar. För vissa människor kan detta verka det ideala jobbet, shopping och får betalt för det, men det finns mycket arbete som krävs.

För det första har frilansande personal shopper att skapa och upprätthålla en kund databas. Detta kommer vanligtvis till stånd genom mun till mun. En kund kan ha använt en personal shopper eller stylist i en butik och kan besluta att bo med henne om hon går frilans. Att kunden kan få en stor krets av vänner och word of mouth kommer att medföra en hel del affärer.

Personlig shoppare måste känna de produkter de har att göra med i detalj. En klient kan sluta spendera tusentals dollar på ett märke om personal shopper har rekommenderat det. Om produkten visar sig inte håller måttet, får personal shopper anseende skadas.

Många stora modehusen i världen hyra personlig shoppare. Dessa shoppare bekanta ansikten att de frekventa kund som får vistas lojala mot ett modehus. Den personal shopper kommer att känna den nya säsongens kläder och kunna rekommendera nya produkter som passar kunden.

Personlig shoppare måste också vara beredda att arbeta med vissa krävande kunder. Vissa räknar med att personal shopper uppfylla sina lyda minsta vink tjugofyra timmar om dygnet. I slutändan kan de spenderar inte något, men många kunder behåller personlig shoppare som en del av deras månatliga budget.

Kunderna använder personlig shoppare av olika skäl. De kan leda väldigt upptagna liv och hitta den personal shopper ett idealiskt sätt att avskaffandet av den bistra shopping. I stora städer, yrkesverksamma med stora disponibla inkomsterna anställer ofta tjänster personal shopper, kanske för att personal shopper är en expert på kläder och känner det senaste modet och varumärken.

Om du funderar på att bli en personal shopper, bör du ha ditt eget specialområde. Det kan vara inom mode, eller så kan du vara expert på någon typ av populär produkt. Du kanske också är en expert på svårt att hitta saker som folk samlar in, men inte har tid att hitta sig själva.

Internet är ett bra sätt att marknadsföra dig själv. Om du redan har ett litet antal människor du handlar för, konfigurera din egen webbplats. Du kan använda dina kunder som referenser på din webbplats. Dessutom kan ett fåtal annonser i rätt typ av tidningar öka näringslivets. Personlig shopping kan vara väldigt roligt och är ett fantastiskt socialt jobb om du har kunskap och kontakter för att driva ett framgångsrikt företag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.