Vad är en Online universitet?

Ett online-universitetet är en skola som erbjuder utbildningar och examina för slutförandet av studier via Internet, snarare än i fysiska klassrum. Många av dessa skolor är bra institutioner, ofta på uppdrag metoder för de institutioner som de är anslutna. Andra är tyvärr kallas diplom fabriker, eftersom de erbjuder grader med liten studie, och används ofta av både skolan och eleven att lura potentiella arbetsgivare.

Vissa former av online-universitet får erbjudas som både Internet kurser och en kombination av klassmöten. De flesta universiteten och särskilt yngre högskolor, erbjuder nu ett antal kurser på nätet för att tillgodose behoven av att arbeta proffs. Dessa kurser har ofta ett fåtal lördag möten under en termin eller kvartal.

online universitet som beter sig helt över Internet har vanligen mindre formella regler om tidsfrist för slutförande av uppdrag. Kurser som erbjuds på nätet genom en fysisk institution har i allmänhet särskilda tidsfrister som måste uppfyllas för att passera en kurs. Även om online-universitetet kan erbjuda flexibilitet för studenterna, det kanske inte det bästa valet för alla elever.

En online universitetet beror i allmänhet på skriftlig instruktion och förklaring. Inte alla elever är lika skickliga på att tolka skriftliga instruktioner, och det kan vara omöjligt att ha ett ansikte mot ansikte möte med en instruktör för att klargöra villkor. De som svarar bättre på verbala instruktioner är osannolikt att de sig väl i en online-universitet inställning.

Ibland en instruktör genomför klasser på DVD eller kortfilmer på Internet. I det senare fallet måste man ha vanligtvis antingen via kabel eller DSL Internet för att hämta dessa filmer. En äldre dator många inte har de nödvändiga kraven för att ta en online-klass.

online universitet kräver i allmänhet en högre grad av självdisciplin än ett traditionellt universitet, särskilt när en strikt tidsplan för svarvning i uppdrag är inte upprätthållas. Om man inte är motiverade att slutföra arbetet, gå på en online-universitet helt enkelt kunna betala en massa pengar för att få någonting. Å andra sidan, de som är bra på organisation och göra bra skriftliga instruktioner, kan finna att online-universitetet ger exakt rätt krav för att uppnå en högre högskoleexamen.

Om man betraktar en online universitet, dikterar försiktighet forska skolan för att vara säker på att det är ackrediterad. Vissa former av online-universitet anordnar under religiösa ackreditering, vilket ger olika kryphål i fråga om kvalitet i utbildningen. Medan vissa skolor ackrediterade på detta sätt är godtagbara, andra ger inte en med en omfattning som kan användas för vidare studier och arbete i ett valt område.

Ett diplom kvarn, maskerad som en online-universitet, kommer ofta representera sig själv som ackrediterad. Om ackreditering inte kan kontrolleras, leta efter en annan skola. Online universitet i andra länder som Storbritannien och Australien måste ansöka om ackreditering genom regeringen, men många skolor i USA kan göra det låta som om de är ackrediterade, eftersom privata företag ackreditera skolor.

USA: s utrikesminister Utbildningsstyrelsen en lista över godkända skolor varje år. Se till innan man väljer en online-universitet att skolan är på listan. Också kontroll av år i drift, och om den har anknytning till ett större universitet kan bekräfta val. Be om referenser, och stabiliteten i nätet universitetet är förnuftigt. Ibland en online-universitetet har för få studenter och stänger plötsligt lämnar studenten i sticket. Om universitetet inte är ackrediterad, alla klasser studenten kan ha ägt får inte överlåtas till en annan högskola.

När en online-universitet är ackrediterat kan det vara det bästa sättet för människor som inte kan ta sig till en högskola av olika skäl, att uppnå en högskoleexamen. En online universitet kan företräda globaliseringen som bäst, och möjligheter att öka för dem som kanske aldrig kunnat tro att kunna närvara vid högskola eller få en avancerad examen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.