Vad är en OSHA Refresher?

OSHA är Arbetarskyddsstyrelsen administration. Detta federalt organ behandlar i allmänhet med hälsa och säkerhet för människor samtidigt som de arbetar. Det krävs människor som arbetar i närheten av farliga material att ta kurser för att minska risken för skador. Detta börjar oftast med en inledande riskavfall Verksamhet och Emergency Response Standard (HAZWOPER) under minst 24 timmar. Detta bör åtföljas av en årlig HAZWOPER kurs som kallas OSHA repetitionskurser.

HAZWOPER utbildning krävs för personer som utsätts för farliga ämnen eller de som har potential att utsättas för. Det kan handla sjukvårdare, räddningspersonal respons och de anställda på farligt anläggningar för avfallshantering. Det kan även avser personer som lastbilschaufförer, som besöker farlig plats endast sporadiskt.

OSHA repetitions-förordningar är något slappa. I de fall där en person inte kompletterar OSHA fortbildning inom ett år finns det inga exakta konsekvenser som fastställts av byrån. Personen är inte automatiskt betraktas som olämpliga för sitt jobb. Det är upp till arbetsgivaren att avgöra om personen i fråga skall vidta de inledande kurs igen.

Det finns heller inga strikta regler för vem som är behörig att vara en administrera i repetitionskurs. OSHA beskrivs de frågor som behöver ses över under kursens gång. Varje person som är kvalificerad, antingen genom grader eller arbetslivserfarenhet får agera som instruktör. Han måste också kunna ta itu med eventuella särskilda problem eller frågor som hänför sig till specifika miljöer av dem han undervisar. Detta innebär att en person som är specialiserad på farligt material i en hälso-inställning kan inte behörig att undervisa dem som arbetar i en kemisk avfallsanläggning.

regler för hur fortbildning måste tas är också liberal. Vissa klasser kan planeras som en en-dag-affären. Andra kan delas upp i segment för att underlätta för eleverna. OSHA främsta bekymmer är att samtliga av de definierade föremålet omfattas.

<-P> Det finns några webbplatser som tillåter en person att ta OSHA online repetition. Efter avslutad kurs är ett intyg som vanligtvis är utfärdad som kan laddas ner och skrivas ut. Människor som krävs i sitt arbete för att slutföra en OSHA repetitionsutbildning kanske vill kontrollera att detta är ett acceptabelt alternativ. Även OSHA: s regler inte får vara strikta, kan de betraktas som en miniminivå om delstatsregeringar införa strängare regler.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.