Vad är en Military Academy?

Militärhögskolan är en skolform som har funnits i USA sedan 1776 med syfte att tillhandahålla en utbildning i den militära konsten. Den militära akademier i USA idag kan delas in i tre typer: gymnasiet militärskola, den högre utbildningen militärskola, och de fyra federala tjänsten akademier.

Gymnasieutbildning militärhögskolorna kallas även militära prep skolor. Ofta utformade som internatskolor, syftar de till att utbilda soldater och civila ledare, med fokus på självdisciplin, prestation, och gemenskap. Vissa tar emot studenter så unga som femte klass.

Den högre utbildningen militärskola inkluderar alla grundutbildning, forskarutbildning och professionella militära program utanför den federala tjänsten akademierna. De syftar till att tjäna studenter med en sekundär militär eller sjöfartsskola bered bakgrund, men kan också ha en obligatorisk fysisk konditionstest som en del av sina bekännelser process. Vissa kräver att tillträden kandidater ogift.

I allmänhet högre utbildning militärhögskolorna kräva en standard college förberedande kurs för grundutbildningen antagning och antagning Processen liknar på många sätt till andra college antagning, men de är också i allmänhet behöver en konditionsprov av något slag, och vissa kräver att kandidaterna om antagning vara ogift. Vissa högskolor militärhögskolorna har en blandad studenter, inklusive traditionella studenter samt kåren av kadetterna som deltar i militär träning och gå på klasser. Studenter kanske eller kanske inte får provision på de väpnade styrkorna efter examen.

Det finns fyra federalt finansierade federala tjänst akademier att förbereda officerare för de väpnade styrkorna med en fyra år BS examen. Armén tjänsten akademi är den amerikanska arméns Academy i West Point, New York. Marinen bedriver officersutbildning på U. S. Naval Academy i Annapolis, Maryland. Air Force Academy är US Air Force Academy i Colorado Springs, Colorado. Och Kustbevakningen förbereder handläggare på US Coast Guard Academy i New London, Connecticut. Utexaminerade får provision och har kravet på minst fem år i aktiv tjänst.

Det är också viktigt att nämna är den amerikanska handelsflottan Academy (USMMA) på Kings Point, NY, som inte är en Federal tjänst akademi, inte förbereda men ombordanställda befäl den amerikanska handelsflottan samt för flottan och Kustbevakningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.