Vad är en Byggnadsingenjör?

byggnadsingenjör arbete på plats under uppförandet av nya byggnader, och de också hjälpa till att bevara äldre byggnader. Huvuduppgiften för en Byggnadsingenjör är att ge råd byggnadsarbetare på design, underhåll, reparation, struktur, och restaurering av en byggnad. Den professionella råd som ges av en Byggnadsingenjör används av entreprenörer, investerare och besättningar konstruktion lika.

De uppgifter som en Byggnadsingenjör måste fylla nästan aldrig samma från projekt till projekt. Inspektörer kan ansvara för att se till att ett projekt slutförs i tid, och de kan också uppmanas att förhandla om rättsliga frågor. En stor del av en Byggnadsingenjör arbete innefattar rådgivning andra på komplexiteten i en struktur.

Inspektörer kan ge professionella råd om crating en ekologisk struktur, de många olika sätt bevara en historisk byggnad, och påpekade hälsa och säkerhet, samt sätten att göra en byggnad energieffektiva. De flesta byggnadsingenjör arbetar som oberoende leverantörer, men vissa är fast anställda.

Kunder hos byggnadsingenjör tenderar att lokala och offentliga förvaltningar, arkitekter, husägare, planerare, grupper hyresgäst, och många andra. Ibland kan byggnadsingenjör också kan uppmanas i rättsliga tvister i syfte att fungera som expertvittnen. För närvarande bygger kartläggning bara erkänns som en självständig karriär i Australien och Storbritannien.

Fortfarande inspektörer som arbetar inom Nordamerika blir snabbt mer och mer utbredda. Byggnadsingenjör ackreditering endast kan erhållas i Storbritannien och Australien genom professionella organisationer som Chartered Institute of Building, Incorporated Arkitekter och lantmätare, och Royal Institution of Chartered Surveyors.

Ofta kan situationen för ett Byggnadsingenjör inom ett företag inte kan erhållas utan någon form av ackreditering. Förutom korrekt ackreditering är yrkeserfarenhet också. Två år av kallelse utbildning räcker, även om en längre tid spenderas i kallelse är optimal.

Om en professionell ackreditering inte kan erhållas, måste lantmätare skaffa sig arbetserfarenhet. Ofta kan tre eller fler års arbetserfarenhet ersätta formell utbildning, men detta måste kompletteras med dokumenterad branschkunskap. En fin demonstration av denna kunskap har minst ett år av industriell arbetsförmedling.

På det hela taget måste inspektörer inom detta område vara mycket analytisk, väl insatt i informationsteknik, kunna lösa problem effektivt och vara väl utbildade i olika ledande uppgifter. Surveyor positioner kräver ofta en stor mängd kundrelationer, vilket kräver inspektörer för att få grundläggande sociala färdigheter utöver alla andra färdigheter som nämns ovan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.