Vad är en Athletic Director?

En atletisk direktör, som också kallas coachning direktör eller idrott ledare, är den person som var ansvarig för Intercollegiate atletisk program. En atletisk direktör arbetar ofta i ett universitet, även om högskolor och även gymnasieskolor kan också anställa en. Beroende på storleken på institutionen, en atletisk styrelseledamot kan arbeta direkt med grupper, eller han kan övervaka det arbete som andra tränare och utbildare.

När det kommer till jobb ansvar, en atletisk regissör med någon direkt makt över atletiska programmet är i grunden en chef. Han ser till att bussar följa institutionella lagar och följa de förordningar som styr olika tävlingar, men han kan inte ändra träningsmetod som används av de officiella tränare. Under dessa omständigheter är en atletisk chef också förbjudits från att team-relaterade beslut, inklusive hyra eller bränning av spelare, ge sanktioner, eller flytta träningsscheman.

I små institut, får en atletisk chef och en coach vara samma person, även om det ibland ses som en intressekonflikt. I större skolor, och särskilt i högskolor, ett atletiskt chef är en administrativ ställning som skapats för att hantera flera lärare i alla typer av sporter. På grund av kraven i position, ett atletiskt regissör är mer benägna att ha en civilekonomexamen än en idrottsrelaterade examen.

En viktig del av en atletisk regissörens jobb är att få finansiering och material för laget. Dessa kan innebära något så enkelt som nya uniformer, eller så komplicerat som kommersiella intyget. En atletisk chef planerar också publicitet, organiserar tidsplaner för spel, och generellt behandlar atletiska direktörer från andra institutioner för att finna bästa möjliga arrangemang för sina lag.

En atletisk direktör arbetar i genomsnitt fyrtio timmar per vecka om man inte räknar helgerna då hon deltar i spel för att övervaka deras löpande och få kontakt med andra administratörer. Enligt US Department of Labor, en atletisk director på en medelhög nivå högskolan gör en genomsnittlig lön på $ 68. 340 US-dollar. Ivy universitet eller de högskolor med team som är placerade bra i Intercollegiate atletiska tabellen gör över $ 100. 000 dollar per år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.