Vad är Transfer studenter?

Transfer studenter är studenter som har fått kredit för studier vid en institution innan de flyttar till en annan. Det finns ett antal skäl för studenter att välja att flytta, allt från att flytta till vill ha tillgång till fler utbildningsmöjligheter. De flesta skolor accepterar överföring studenter och har program på plats för att hjälpa eleverna till omvandling.

För att överföra en studerande måste lämna in en ansökan. Ansökan normalt omfattar utskrifter som bekräftar att studenten har krediter som förvärvats på annan akademisk institution, och det kan även omfatta rekommendationsbrev och andra stödjande material, beroende på vilken skola som den studerande överför till. En del av ansökningsprocessen innefattar en utvärdering av de studerande att fastställa hans eller hennes klass stod på grundval av avskrifter, och lämpliga placeringar i matematik, språk, vetenskap och andra klasser, som kan bestämmas med hjälp av nivåtestet.

I K-12 utbildning, studerande överföra antingen för att de flyttar eller för att de känner att en ny skola skulle erbjuda bättre service. Offentliga skolor krävs vanligtvis att acceptera överföringar så länge som eleverna är bosatta i stadsdelarna betjänas av skolan, även om skolan kan kräva avskrifter och bevis på vaccinationer innan den studerande får närvara klasser. Studenter kan också överföra mellan privata skolor, eller mellan privata och offentliga skolor. Överföra till en privat skola kräver vanligen en mer omfattande ansökningsprocess eftersom sådana skolor kan vara selektiv.

På högskolenivå, är en av de vanligaste skälen för att överföra som en studerande har avlagt akademisk förutsättningar på ett junior college för att spara pengar. Dessa studenter är tillämpliga på i fyra år högskolor efter täcker de första två års studier vid en billigare institution, och de är skyldiga att lämna in fullständiga ansökningar med essäer och rekommendationsbrev. Studeranden kan även överföra mellan fyra års högskolor eftersom deras skolor inte uppfyller deras behov, eller av andra skäl.

Överför studenter ofta har problem under justeringsperioden som de vänjer sig eleverna och politik på en ny skola. De kan vara en nackdel i vissa klasser för att deras utbildningar inte kan ha fullt förberett dem för klasser i en annan skola. Detta kan vara ett särskilt stort problem i matematik och språkkurser. Andra studenter kan också peka ut överföra eleverna för uppmärksamhet i små skolor där nya studenter är lätta att känna igen, och en hel genre av filmer och romaner omger erfarenhet av ny överföring studenter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.