Vad är Medelmåttig?

Medelmåttig används ofta för att betona grunderna i ett ämne som matematik eller engelska. De är användbara för att hjälpa elever som har problem med avancerade koncept helt förstå grunden för ett ämne. Medelmåttig syn är ofta ses som skamligt eller pinsamt, men de kan faktiskt vara användbara verktyg för en mer fullständig uppfattning om svåra idéer eller regler.

Om en elev verkar vara långt efter den förväntade nivån för en klass, får en lärare kräva att ta en korrigerande klass. Dessa klasser fungerar som en säkerhetsventil för kämpande studenter så att de kan arbeta på den nivå de verkligen är på, snarare än misslyckas, eftersom de inte på nivå med de normer för klassen. Medelmåttig kan vara en positiv miljö för studenter som lider av låg självkänsla, eftersom de uppmuntras att ställa så många frågor som behövs för att förstå sitt ämne, snarare än känsla pressades att förstå på en gång.

På högskolenivå, Medelmåttig syn är ibland nödvändigt att kompensera för olika lärande standarder förberedande institutioner. Inte alla skolor är skapade lika, och högskola kan kasta ihop studenter som har helt olika utbildningsbakgrund. Under 2004 rapporterade en studie att nästan 66% av alla nya studenter på community college i Houston, Texas hade att vidta korrigerande klasser för att sätta dem på den nivå som krävs av kollegiet.

Medelmåttig syn är inte nödvändigtvis termin eller kvartal klasser längd. Vissa institutioner erbjuder krascha kurser under några dagar eller veckor för att få elever igång snabbt. Dessa kan också fungera som en repetitionskurs för studenter som har tagit ledigt och återvänder till studier efter en lång frånvaro. De kan också användas av studenter som är oroliga att de inte kommer att kunna hålla takten i en kommande klass, och vill ha en förståelse av grunderna innan de ens börjar deras riktiga klass.

Mest positiva klasser betona grundläggande begrepp som måste förstås innan komplicerade idéer kan tillämpas. I avhjälpande engelska klasser, grammatik, stavning och ordförråd betonas ofta. Avhjälpande matematik oftast fokuserar på grundläggande matematiska funktioner som addition, subtraktion, multiplikation och division. Genom att få dessa begrepp stadigt i handen, får du större möjligheter att fokusera på lärande komplexa tillämpningar av dem.

Om du är skyldiga att vidta en avhjälpande klass, inte skämmas. Dessa klasser kommer bara hjälpa dig att få en bättre förståelse för ditt ämne. Genom att borra dig i grunderna, du gör ett smart val som leder dig till bättre hålla jämna steg med avancerade klasser, och får lära dig bättre studier och studievanor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.