Vad är Long Haul Åkerier?

långväga lastbilstransporter inbegriper oftast transport av varor över tusentals miles eller kilometer. Flatbädd riggar ofta används i denna form av lastbilstransporter att medföra sådan last som traktor släp, stål eller tankfartyg. Natten är oftast att föredra tid för transport av sådant gods, eftersom det i allmänhet är mindre trafik på natten. Eftersom lasten och lastbilar är värdefulla, oftast de mest erfarna förare har tilldelats långa flyglinjer.

Det finns två typer av företag som använder långdistansflygningar lastbilsföretag. Privata transportören företag har vanligtvis lastbilstransporter underavdelningar inom sina företag att transportera produkter som de gör. Kontrakt transportföretag, som också kallas common carrier företag, vanligtvis transportera produkter som tillverkats av andra företag.

En långväga lastbilstransporter Resan börjar vanligtvis med en trucker rapportering till lastbilen terminalen i det företag som de arbetar för. Där truckföraren vanligtvis ges en lastad lastbil tillsammans med information om destinationen. Innan trucker inleder rutten, vanligtvis last på trucken kontrolleras för att se till att allt är säkert. Lastbilen sig i allmänhet måste kontrolleras för att se om den är igång ordentligt, och att det har säkerhetsutrustning såsom facklor och brandsläckare.

Var några timmar, en trucker måste göra rastplatser. Bankar ofta ingår i dessa lastbilar, så att åkarna kan sova under dessa stopp. När åkarna nått sin destination, har de vanligen för att slutföra krävs pappersarbete. Detta pappersarbete omfattar vanligtvis resa stockar. Loggen kan innehålla placering och längden på varje rastplats, den exakta rutten för föraren följas i händelse av fel, reparationer, eller olyckor och allmänna tillstånd lastbilen.

För att bli en lång väg dit trucker finns det vissa krav som en sökande kan behöva uppfylla. En trucker först kommer att behöva en kommersiell körkort (CDL). Det amerikanska transportministeriet anges att sökande måste vara minst 21 år gamla, har visioner som är minst 20/40 oberoende av korrigerande glasögon, och har utmärkt hörsel. De sökande kommer också att behöva passera olika fysiska undersökningar, som ofta betalas av långdistansflygningar lastbilstransporter arbetsgivare.

Det ibland ytterligare krav för blivande långa sökande drag lastbilsföretag. Lokala lastbilstransporter brukar uppleva är att föredra. Drivrutiner är normalt måste acklimatiserad till lastbilar som används för långdistansflygningar lastbilstransporter, så de måste passera olika vägförhållanden prov, samt skriftliga prov om säkerhetsbestämmelser som en del av deras lastbilschaufförer utbildning. Med kurser i auto mekanik under gymnasiet eller på ett Community College kan också vara till hjälp för dem som är intresserade av en lång väg dit lastbilstransporter karriär.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.