Vad är Kylbehållare Åkerier?

Kylda lastbilstransporter är praxis att använda ett kylaggregat i bagageutrymmet på en lastbil för att skydda last som kan vara känsliga för temperaturer över en viss nivå. De enheter med kyla kan vara antingen semi-traktor släpvagnskombinationer eller raka lastbilar. Eftersom den kylda lastbilstransporter enheterna kyls på ungefär samma sätt, andra faktorer avgör ofta vilken typ av lastbil används för transport av varorna.

För kylda lastbilstransporter till arbete, förvaringsenheten i trucken måste först vara väl isolerade från den omgivande. För att göra detta, stål, plast eller andra icke-porösa material kan användas för att hålla kall luft inne i bagageutrymmet. Detta tar också en del av stammen utanför kylskåpet enhet, vilket sparar energi och minska de totala kostnaderna för driften av enheten under transporten.

Placeringen av kylaggregatet på de flesta kyld lastbilstransporter enheter är antingen omedelbart bakom förarhytten, eller ovanpå enheten. För semitrailers är enheten i allmänhet bakom förarhytten. Även om det kan finnas vissa undantag, semifinalen föredrar i allmänhet att få enheterna i detta läge eftersom detta gör för extra höjd på släpvagnen. Den översta är ofta det självklara valet för kylaggregatet för raka lastbilar eftersom det är problematiskt att lägga den i någon annan plats.

Många olika typer av produkter kan kräva användning av kylda lastbilsföretag. Det vanligaste behovet av kylda lastbilstransporter är i transport av jordbruksprodukter som tenderar att förstöra eller bryta lätt, t. ex. frukter eller grönsaker. Naturligtvis frysta livsmedel kräver också kyla och oftast samma enheter som kan användas för att kyla kan också användas för att frysa. Vissa typer av foton utrustning kan också kräva hålls inom ett visst temperaturintervall, den högsta av dessa skulle sannolikt överskridas med traditionella lastbilsföretag.

I allmänhet är kylenheter som görs för att klara påfrestningarna i kommersiell sjöfart så alla normala lastning och lossning metoder är möjliga. Detta inkluderar användning av truckar och lastbilar pall. Vissa kylanläggningar har räfflade golv så att luftflödet inte hindras av gods sitta på golvet. Därför kan vissa lastningsutrustning med mindre hjul vara ineffektiva som de hjul kan fastna i dessa spår. Dessa spår är i allmänhet mindre än två inches (cirka fem cm) bred.

Kostnaden för kyld lastbilstransporter är ofta högre än traditionella lastbilstransporter, men detta är främst på grund av den särskilda utrustning och lagt till utgifter som hänger ihop med service och underhåll av utrustningen. Vidare färre kylanläggningar är tillgängliga vid en viss tidpunkt, och minskad tillgång betyder högre priser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.