Vad är Kommersiella Agera?

Kommersiella agerar är en disciplin inom området agerar som fokuserar på handlar för reklam. Reklamfilmer normalt luft för mindre än en minut, vilket kräver unik egenskap färdigheter för att säkerställa att budskapet i den kommersiella förmedlas adekvat och lämpligt sätt för publiken. Aktörer som specialiserat sig på reklam kan få mycket hög lön för sina framträdanden, och vissa kan även använda reklam för att bryta sig in i film-och tv agerar.

När en kommersiell airs, måste man sälja en produkt till tittare på ett effektivt sätt. Ett enormt utbud av båda stilar kan krävas från ett grannflickan marknadsföring soda till en kompetent, förtroendeingivande läkare främja läkemedel. En bra kommersiell aktör kan uppvisa en rad ser ut och agerar kompetens och se till att han eller hon kommer att efterfrågas för många olika typer av reklam.

Liksom med andra typer av båda kan kommersiell egenskap vara krävande, och det kan ta lång tid att få in en fot i branschen. Kommersiella båda klasser är tillgängliga för människor som vill lära sig tips och tricks som är användbara för människor i branschen, och de flesta aktörer bedriva en agent, för att en öppen casting kräver reklamfilmer är sällsynta. En agent kan hjälpa en skådespelare att få jobb och medel kan också forma en skådespelarens utseende och kompetens för att skådespelaren mer säljbara.

Även om en kommersiell får bara pågå i några sekunder kan det ta timmar eller dagar att filma . Kommersiella agerar behöver människor för att visa upp tidigt och arbetar långa, hårda timmar med leenden på sina ansikten, även i dåligt tillstånd som snöiga väder, eller samtidigt bär obekväma kläder. Eftersom reklam är så kort, en stor uppmärksamhet riktas mot skådespelarens utseende, och aktören kan spendera en hel del tid görs upp och rörde upp under skjuta för att säkerställa att han eller hon ser felfri.

Människor som är intresserade av kommersiella egenskap arbetstillfällen har förberett headshots och sätta ihop igen. Med ett headshot och en meritförteckning, en aktör kan fånga uppmärksamheten hos en agent, eller boka tid för en öppen gjutning samtal. Som aktörer få erfarenhet, är det också en god idé att samla ihop en kommersiell rulle, ett urval av klipp som visa upp skådespelarens kompetens och erfarenhet. Rullar kan anpassas för specifika jobb, och de kan också generaliseras till distribution av ett ombud för företag som söker aktörer. Det hjälper också att ha minnesvärda eller särskiljande egenskaper som hjälper en skådespelare sticker ut ur en folkmassa, särskilt på marknader som är mättad med aktörer söker arbete.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.